רציתי לשאול אם יש אפשרות להעביר משתנה מסוג הפניה (AS RANGE) ב VBA לטקסט

התכוונת XXX.ADDRESS?
משהו יודע איך עושים סיסמה לקובץ אקסל ?
תודה רבהר בה!! אשמח לקבל צילום מסך איפה זה נמצא , זה מאוד חשוב לי !!

שני הדוגמאות בשני גיליונות
אם אתה רוצה משהו אחר תכתוב את התוצאה שאתה רוצה שתהיה בתאים המיועדים
הדוג' בגליון השני זה הכוון
אבל אני רוצה שיתן לי מתוך טווח
כלו' שיש לי רשימה ואם אחד מהרשימה תואם לכל ההגדרות
אז זה יכתוב את השם ב E3
תודה רבה!

הדוג' בגליון השני זה הכוון
אבל אני רוצה שיתן לי מתוך טווח
כלו' שיש לי רשימה ואם אחד מהרשימה תואם לכל ההגדרות
אז זה יכתוב את השם ב E3
תודה רבה!
אז תסתכל על הנוסחאות ותרכיב ביניהם

אני רוצה שבכל שורה יהיה התנאי שונה
ויחפס בכל הטבלה הראשונה את התנאי
ויעתיק כנ"ל
אני מקווה שאני מובן...
תודה!
לא הבנתי לאיפה אתה חותר
אם יש בטבלה 2 את השם אז שיופיע בטבלה 1 וי ליד כדי לסמן שהוא קיים או מה?

לא הבנתי לאיפה אתה חותר
אם יש בטבלה 2 את השם אז שיופיע בטבלה 1 וי ליד כדי לסמן שהוא קיים או מה?
לא הבנתי
אני ממלא פרטים בטבלה 1
ואני רוצה שאם יהיה את כל הפרטים כמו טבלה 2 משורה מסוימת
אז הוא יעתיק נתון אחד

כתבתי בפנים

קבצים מצורפים

• רשימה (1).xlsx
    KB 10.7 · צפיות: 40
לשנות במאקרו של הארוע את
קוד:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
ל
קוד:
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
תודה גם ל @אפר !

עובד מעולה!

יש אפשרות לכתוב כזה דבר "בסקריפט" של Google Sheets?

יש אפשרות לקשר בין טבלה ב Google Sheets לאקסל שעל המחשב?
יש לי קובץ ברייב, אני מעונין לקשר את הנתונים בקובץ על המחשב, אפשרי שבמחשב יהיה רק לצפפיה ולא עריכה, אין חובה לערוך במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה