- הוסף לסימניות
- #3,001
לא נכון,זה לא בעיה כך היה תמיד
בגרירה עם העכבר לא מכניס לנסתרות בהעתקה או בדאבל קליק על הפינה מכניס לנסתרות
בטבלה תקינה - בכל הדרכים שציינת הוא לא אמור להכניס לנסתרות
ניסיתי עכשיו
לא נכון,זה לא בעיה כך היה תמיד
בגרירה עם העכבר לא מכניס לנסתרות בהעתקה או בדאבל קליק על הפינה מכניס לנסתרות
תבנית עיצוב מותאם אישיתיש לי טבלה בה אני ממלא שעות עבודה, טור לכניסה טור ליצאה.
אני רוצה לסכם את השעות, אחרי 24 שעות זה מתאפס
אם אני הופך לטור חשבוני ומכפיל ב1440 (כי אני צריך לדעת מספר דקות) זה מביא לי תוצאה עם נקודה עשרונית מעצבנת
[h]:nn:ss
אפשר פיווט החסירון שצריך לעשות רענןשלום
יש לי אקסל לחישוב שעות עבודה.
הוספתי בו עמודה של קטגוריות במטרה שאוכל בסוף חודש לעשות סינון ולראות כמה זמן עבודה וכסף היה על כל סוג עבודה.
אני מחפש להוסיף גיליון שבו יופיע דו"ח אוטומטי שמסכם כמה זמן עבודה וכמה כסף היה לכל קטגוריה.
אשמח לקבל עזרה בנושא.
מצורף הקובץ.
(מכיוון שהקובץ בסיומת xlsm זה לא נותן להעלות אותו לפה.
אז שיניתי לסיומת אחרת. לאחר ההורדה יתכן שיהיה צורך להחזיר לסיומת המקורית)
JSאיך עושים בשיטס שכל שינוי בגליון ישתנה התאריך (והשעה) בתא מסויים.
אתה יוצא מנקודת הנחה שיש כזו אפשרות "בקלות"....איך מוסיפים "בקלות" תיבת סימון (V) בטבלה.?
שלום רב.
הא םניתן לכתוב קוד באקסל שישלח מיילים ויצרף אליהם קובץ.
ובהרחבה, אני מעוניין לשלוח קובץ מסויים ללקוח דרך המייל, יש לי טבלת אקסל בה מופיע שם הקובץ כפי שהוא מופיע בתיקיה, כתובת האימייל ושם הלקוח, אני מעוניין שאקסל ישלח אוטומטית לכל כתובת את הקובץ המיועד לה.
האם ניתן לעשות דבר כזה?
רק זה? מעניין היה זכור לי עוד דרכים פשוטות יותר.
קובץ > אפשרויות > מתקדם > כללי > {עריכת רשומות מותאמות אישית}אפשר לכתוב את כל סדר הא ב' בטבלה ולגרור וזה ימשיך בסדר רץ עד.....
כמו במספרים שגוררים וזה מגיע עד למספרים גבוהים?
צפה בקובץ המצורף 928640
אז תכינו עד מספרים גבוהיםתודה על התגובה המושקעת
אבל זה מה שעשיתי וזה נותן לי רק עד האותיות שכתבתי והרשימה חוזרת על עצמה שוב
ואני צריכה מספרים גבוהים
צפה בקובץ המצורף 928711
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים