זה לא בעיה כך היה תמיד
בגרירה עם העכבר לא מכניס לנסתרות בהעתקה או בדאבל קליק על הפינה מכניס לנסתרות
לא נכון,
בטבלה תקינה - בכל הדרכים שציינת הוא לא אמור להכניס לנסתרות
ניסיתי עכשיו

יש לי טבלה בה אני ממלא שעות עבודה, טור לכניסה טור ליצאה.
אני רוצה לסכם את השעות, אחרי 24 שעות זה מתאפס
אם אני הופך לטור חשבוני ומכפיל ב1440 (כי אני צריך לדעת מספר דקות) זה מביא לי תוצאה עם נקודה עשרונית מעצבנת
תבנית עיצוב מותאם אישית
קוד:
[h]:nn:ss

איך מוסיפים "בקלות" תיבת סימון (V) בטבלה.?
תודה.

יש לי אקסל 365 עם מחשב חדש, עשיתי לפני תקופה קובץ מאוד כבד (16 מגה, נוסחאות בלבד), ומאז כל פעם שאני עושה העתק הדבק, גם של דברים קטנים ממש (תיבות טקסט בודדות), גם בגליונות וחוברות עבודה חדשים לגמרי, זה נהיה מאוד איטי (העסק נתקע בין 5 ל10 שניות ואז ממשיך).
מדובר גם כשהקובץ הכבד סגור ולא נפתח כלל בימים האחרונים.
האם זו בעיה מוכרת? האם יש פתרון?

שלום
יש לי אקסל לחישוב שעות עבודה.
הוספתי בו עמודה של קטגוריות במטרה שאוכל בסוף חודש לעשות סינון ולראות כמה זמן עבודה וכסף היה על כל סוג עבודה.
אני מחפש להוסיף גיליון שבו יופיע דו"ח אוטומטי שמסכם כמה זמן עבודה וכמה כסף היה לכל קטגוריה.
אשמח לקבל עזרה בנושא.
מצורף הקובץ.
(מכיוון שהקובץ בסיומת xlsm זה לא נותן להעלות אותו לפה.
אז שיניתי לסיומת אחרת. לאחר ההורדה יתכן שיהיה צורך להחזיר לסיומת המקורית)

קבצים מצורפים

• ‏‏שעות עבודה כולל קטגוריות להוספת דוחות.xls
    KB 41.9 · צפיות: 38
שלום
יש לי אקסל לחישוב שעות עבודה.
הוספתי בו עמודה של קטגוריות במטרה שאוכל בסוף חודש לעשות סינון ולראות כמה זמן עבודה וכסף היה על כל סוג עבודה.
אני מחפש להוסיף גיליון שבו יופיע דו"ח אוטומטי שמסכם כמה זמן עבודה וכמה כסף היה לכל קטגוריה.
אשמח לקבל עזרה בנושא.
מצורף הקובץ.
(מכיוון שהקובץ בסיומת xlsm זה לא נותן להעלות אותו לפה.
אז שיניתי לסיומת אחרת. לאחר ההורדה יתכן שיהיה צורך להחזיר לסיומת המקורית)
אפשר פיווט החסירון שצריך לעשות רענן
או לעשות טבלה עם SUMIF החיסרון שאם יש קטגוריה חדשה או חודש חדש וכדו' צריך להוסיף ידנית

איך עושים בשיטס שכל שינוי בגליון ישתנה התאריך (והשעה) בתא מסויים.

שלום רב.
הא םניתן לכתוב קוד באקסל שישלח מיילים ויצרף אליהם קובץ.
ובהרחבה, אני מעוניין לשלוח קובץ מסויים ללקוח דרך המייל, יש לי טבלת אקסל בה מופיע שם הקובץ כפי שהוא מופיע בתיקיה, כתובת האימייל ושם הלקוח, אני מעוניין שאקסל ישלח אוטומטית לכל כתובת את הקובץ המיועד לה.
האם ניתן לעשות דבר כזה?

שלום רב.
הא םניתן לכתוב קוד באקסל שישלח מיילים ויצרף אליהם קובץ.
ובהרחבה, אני מעוניין לשלוח קובץ מסויים ללקוח דרך המייל, יש לי טבלת אקסל בה מופיע שם הקובץ כפי שהוא מופיע בתיקיה, כתובת האימייל ושם הלקוח, אני מעוניין שאקסל ישלח אוטומטית לכל כתובת את הקובץ המיועד לה.
האם ניתן לעשות דבר כזה?

רק זה? מעניין היה זכור לי עוד דרכים פשוטות יותר.
היה לי בוורד ובאקסל דברים כאלו שמשנים את התאריך כל פעם בשמירה האחרונה.
אבל אני לא מוצא אותם עכשיו, יכול להיות שזה באמת היה מאקרו.

אפשר לכתוב את כל סדר הא ב' בטבלה ולגרור וזה ימשיך בסדר רץ עד.....
כמו במספרים שגוררים וזה מגיע עד למספרים גבוהים?

1626032083964.png

לא רואה אפשרות כזו
אני הכנסתי את הערכים עד יב
1626033120901.png

תודה על התגובה המושקעת
אבל זה מה שעשיתי וזה נותן לי רק עד האותיות שכתבתי והרשימה חוזרת על עצמה שוב
ואני צריכה מספרים גבוהים
1626034429135.png

אין משהו אוטמטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה