זה מצויין בגרירת נוסחא אוטומטית בשורה חדשה
אבל איך אני גורר נתון
כגון שכל העמודה מכילה מס נתון 43
ועכשיו שהוספתי שורה זה ריק איך זה אוטומטית ממשיך את הגרירה
ושוב תודה
אם תשאיר בדוגמא את B ריק (אפשר להסתיר)
קוד:
=ArrayFormula(B:B+43)

מכניס לסוגריים
קוד:
=ArrayFormula((A:A-B:B)*24)
עכשיו נוצרה בעיה חדשה שלא קיימת במייקרוסופט
כאשר העמודה מוגדרת לתבנית מספר מסויימת כמו שעה או טקסט
בהוספת שורה חדשה שוב זה משתנה לאוטומטי או מה שנראה להם לנכון
ושוב רוב תודות

שלום
יש לי קובץ עם פרטים של אנשים (יש אנשים שיש להם רק שורה אחת, ויש אנשים שיש להם 2 שורות)
במקביל יש לי קובץ עם שמות של האנשים
יש לי איך לייבא את הנתונים מקובץ אחד לקובץ השני?

אני מכיר את VLOOKUP אבל כאן זה בעיה כי יש לי 2 שורות עם אותו מזהה איש
@מאסטר באקסל אודה לעזרתך
@אפר @מאסטר באקסל

מישהו יוכל לעזור לי

תודה

עכשיו נוצרה בעיה חדשה שלא קיימת במייקרוסופט
כאשר העמודה מוגדרת לתבנית מספר מסויימת כמו שעה או טקסט
בהוספת שורה חדשה שוב זה משתנה לאוטומטי או מה שנראה להם לנכון
ושוב רוב תודות
@אפר אולי יש לך פתרון גם לזה

לא כל כך מובן
תנסה להעלות דוגמא
VLOOKUP אתה יודע מה זה?
אם יש לי רשימה של שמות של אנשים למשל עם מזהה (למשל מספר זהות) וברשימה נפרדת את אותו המזהה עם נתון נוסף (למשל כתובת מגורים)
אני יכול לייבא את הנתון של הכתובת לתוך הטבלה הקיימת שלי

אני שואל מה אני עושה אם בטבלה השניה (של הכתובת) יש אנשים עם 2 שורות זאת אומרת אותו מזהה בשני שורות (לשמל כתובת בית וכתובת עבודה)

תודה

VLOOKUP אתה יודע מה זה?
אם יש לי רשימה של שמות של אנשים למשל עם מזהה (למשל מספר זהות) וברשימה נפרדת את אותו המזהה עם נתון נוסף (למשל כתובת מגורים)
אני יכול לייבא את הנתון של הכתובת לתוך הטבלה הקיימת שלי

אני שואל מה אני עושה אם בטבלה השניה (של הכתובת) יש אנשים עם 2 שורות זאת אומרת אותו מזהה בשני שורות (לשמל כתובת בית וכתובת עבודה)

תודה
ורוצים את שתיהם?

כן (בעמודה אחרת)

או שיש פיתרון אחר
לסנן מי שיש לו 2 שורות ולהפריד ל 2 טבלאות נפרדות ולייבא אחד אחד
עשיתי נוסחה (COUNTIF) לחשב כמה מופיעים 2 שורות אבל אין לי איך למיין אותם בשביל להפריד אותם

כן (בעמודה אחרת)

או שיש פיתרון אחר
לסנן מי שיש לו 2 שורות ולהפריד ל 2 טבלאות נפרדות ולייבא אחד אחד
עשיתי נוסחה (COUNTIF) לחשב כמה מופיעים 2 שורות אבל אין לי איך למיין אותם בשביל להפריד אותם
תעלה קובץ דוגמא עם שני גיליונות ואני אנסה לעשות איזה פיתרון

pivot יעזור לי?
הוא מציג אותם בנפרד השאלה אם אפשר לייבא ככה
1627546986632.png

וואו
אתה ענק
ואם לא מופיע לי אם זה בית או עבודה אלא יש 2 שורות זה גם יעבוד לי כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה