- הוסף לסימניות
- #1,641
אפשרירוצה אני אנסה להשתלט לך על המחשב?
אפשרירוצה אני אנסה להשתלט לך על המחשב?
וואוו תודה רבה הסתדר!תעמדו על שם הקובץ, תלחצו F2 ותוסיפו אחרי שם הקובץ doc.
זה אמור לסדר את הבעיה
לנסות לסמן את הכל ואז להגיד טור אחדיש לי קובץ עם הרבה עמודים
ובעמוד מסויים הוא מראה לי כאילו הגדרתי 2 טורים.
בהגדרות זה על אחד.
מה עושים?
לא עוזרלנסות לסמן את הכל ואז להגיד טור אחד
איך מגדירים על שורה כלשהי שהיא כותרת חדשה, בשביל שתוצג בחלונית הניווט, ואחרי זה אוכל ליצור ממנה תוכן ענינים? תודה רבהאז קודם תיצור סגנון חדש (שלא מבוסס על סגנון כותרת), תגדיר אותו כסגנון פסקה בלבד ולא תו-פסקה (כדי שלא יעשה בעיות), תעצב אותו חיצונית בדיוק כמו הסגנון כותרת, ואח"כ תחליף את כל הכותרות לסגנון החדש.
צפה בקובץ המצורף 1606717
עומדים עליה עם הסמן, ולוחצים בתפריט "כותרת1" או "כותרת2".איך מגדירים על שורה כלשהי שהיא כותרת חדשה, בשביל שתוצג בחלונית הניווט, ואחרי זה אוכל ליצור ממנה תוכן ענינים? תודה רבה
שיפט + מקש מינוס/מקףצפה בקובץ המצורף 1782558
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים