עוד משהו ?
לא הסתדר עדיין....

תעמדו על שם הקובץ, תלחצו F2 ותוסיפו אחרי שם הקובץ doc.
זה אמור לסדר את הבעיה
וואוו תודה רבה הסתדר!
הוספתי את מה שרשמתם
גררתי את הקובץ על כרטסיית וורד פתוחה
ואז קפץ לי עוד כרטסיה עם התוכן!
ב"ה....
תודה לכל המסייעים (y)

רציתי לשאול, יש אפשרות לעשות ששורות מסוימות כגון הכותרות למשל שהכל יהיה עם " לפני הכותרת ואחרי הכותרת? כשעשיתי כמו שבתמונה זה עשה לי " בסוף הכותרת ועוד " בתחילת השורה הבאה.
תודה!
1724601674895.png

במסמך וורד השתמשתי בפונט של FB
אני רוצה להעביר את הקובץ למשתמש שאין לו פונטים של FB
וחשוב לי לשמור על העיצוב של המסמך
העברת הקובץ בפורמט PDF לא רלוונטית,
יש אפשרות לעשות "המרה לעקומות" לטקסט?

אשמח לדעת איך למעשה אני מתקין את התוכנה הנ״ל (מאוד דחוף) במילים פשוטות ולא בשפת המחשבים בה אני בור ולא מבין.
תודה.

יצרתי אינדקס בוורד, וגם שיניתי אותו עשרות פעמים והכל היה בסדר. הבוקר ערכתי בו שינויים נרחבים, ולאחר העדכון כל ערך מופיע בנפרד. כלומר הערכים מופיעים בתת החלוקה הנכונה אבל לא כמקבצים. מה הקטע? איך לתקן? ממש דחוף.

איך ניתן להעתיק קטע מוורד עם התיקונים והערות סקירה?

להיות על מצב עריכה (בלי עקוב אחר שינויים) בהעתקה ובהדבקה

יש לי קובץ עם הרבה עמודים
ובעמוד מסויים הוא מראה לי כאילו הגדרתי 2 טורים.
בהגדרות זה על אחד.
מה עושים?

יש לי קובץ עם הרבה עמודים
ובעמוד מסויים הוא מראה לי כאילו הגדרתי 2 טורים.
בהגדרות זה על אחד.
מה עושים?
לנסות לסמן את הכל ואז להגיד טור אחד

מישהו?

כל

אז קודם תיצור סגנון חדש (שלא מבוסס על סגנון כותרת), תגדיר אותו כסגנון פסקה בלבד ולא תו-פסקה (כדי שלא יעשה בעיות), תעצב אותו חיצונית בדיוק כמו הסגנון כותרת, ואח"כ תחליף את כל הכותרות לסגנון החדש.

צפה בקובץ המצורף 1606717
איך מגדירים על שורה כלשהי שהיא כותרת חדשה, בשביל שתוצג בחלונית הניווט, ואחרי זה אוכל ליצור ממנה תוכן ענינים? תודה רבה

איך מגדירים על שורה כלשהי שהיא כותרת חדשה, בשביל שתוצג בחלונית הניווט, ואחרי זה אוכל ליצור ממנה תוכן ענינים? תודה רבה
עומדים עליה עם הסמן, ולוחצים בתפריט "כותרת1" או "כותרת2".

אפשר לנסות להעתיק הכל למסמך אחר ולשמור בוורד של 2003 לסגור ולפתוח שוב ולהגדיר טור אחד

---
מעוניין בעזרה ג"כ
אני עושה מיספור עמוד ומעמוד שצ"ב פתאום מופיעה שגיאה כזו
ניסיתי לעשות ALT + F9 ולא עזר

תמונת שגיאה.PNG

אני אשמח לדעת איך עושים פס בוורד לכתיבת תשובה או חתימה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה