נכתב ע"י מ גרפיקאית;2107873:
אני מנסה כרגע להכניס דף בלאנק לקובץ וורד, אני מכניסה לכותרת עליונה ותחתונה ורואים את זה בשקיפות, איך אפשר להכניס לוגו ושורה תחתונה וכן תמונה ברקע בצורה שיראו בצבעים המקוריים ולא יזוזו מהדף?

מישהו יכול לעזור לי?

אני קובעת כתמונה מאחורי הטקסט ומוסיפה מעל תיבת טקסט פשוטה
מצרפת דוגמא שעשיתי

צפה בקובץ המצורף 303027
שימו לב!
מאז שגיליתי את המקלדת עברית סטרדנטית בוינדוס 8 ומעלה
הניקוד נעשה הרבה יותר קל לזכירה וקל לביצוע.
אלט ימין + פ = פתח [ומימין לו נמצא החטף שלו]
אלט ימין + ק = קמץ [ומימין לו נמצא החטף שלו]
אלט ימין + צ = צירי
אלט ימין + ס = סגול [ומימין לו נמצא החטף שלו]
אלט ימין + ח = חיריק
אלט ימין + ו = חולם
אלט ימין + \ = קובוץ [מזכיר צורת \]
אלט ימין + ד = דגש
אלט ימין + ש = שווא
אלט ימין + ' = נקודה לשין ימנית [נמצא במקלדת מעל ש מצד ימין]
אלט ימין + / = נקודה לשין שמאלית [נמצא במקלדת מעל ש מצד שמאל]

האם יש איזה תוכנה לפתיחת מסמך וורד 2010 ששכחתי את הסיסמה שלו?

הסרת סימני קידוד של העימוד (שמודגשים בצהוב) ממסמך שלם, מישהו ?

אגב, ניסיתי את כל אפשרויות החיפוש ושום תוצאה לא עלתה לי למרות שהטיפ הזה קיים כאן (כמעט בוודאות).

האשכול הזה חשוב ויפה אבל קצת קשה להפיק ממנו תועלת בלי לקרוא את כולו. לא שקריאת כולו יכולה להזיק אבל כשאתה צריך פתרון מיידי זה לא כל כך יעיל.

אולי אפשר לייצר תקציר שלו בתחילת האשכול, זה יהיה לתועלת הרבים.

תודה מראש, כמובן.

נכתב ע"י חילו;2170217:
הסרת סימני קידוד של העימוד (שמודגשים בצהוב) ממסמך שלם, מישהו ?

אגב, ניסיתי את כל אפשרויות החיפוש ושום תוצאה לא עלתה לי למרות שהטיפ הזה קיים כאן (כמעט בוודאות).

האשכול הזה חשוב ויפה אבל קצת קשה להפיק ממנו תועלת בלי לקרוא את כולו. לא שקריאת כולו יכולה להזיק אבל כשאתה צריך פתרון מיידי זה לא כל כך יעיל.

אולי אפשר לייצר תקציר שלו בתחילת האשכול, זה יהיה לתועלת הרבים.

תודה מראש, כמובן.

בחר את כל הטקסט
ובצע לפי התמונה.

לגבי חיפוש נושא, אם בכל הודעה שכל לינק רושם תהיה כותרת של הנושא, בחיפוש זה ימצא מיד.

קבצים מצורפים

• 1212.pdf
    KB 104.1 · צפיות: 74
בהחלפה
בשור חפש את>בכפתור "עיצוב" למטה מימין בחר "סימון"
בשורה החלף ב>ריק.

כניסות בהערות שולים

רציתי לשאול אם נתתי הגדרת סגנון להערת שולים והוא נותן כניסה של שורה ראשונה
המסמך מובנה על ברירת מחדל איך אני משנה את זה בהערות שולים שיהיה ללא כניסה
בתודה

נפתח לי עוד עמוד ריק,
לא נמחק לי, יש דרך?

לחצו קונטרול+8 כדי להציג תוים נסתרים, חפשו מעבר עמוד או מעבר מקטע ומחקו אותו
לחצו שוב כנ"ל כדי להסתיר את התוים הנסתרים.

נכתב ע"י פייגלה;2232867:
קונטרול+8 לא מציג לי תוים נסתרים
מה עושים?

קונטרול+שיפט+8

בדר"כ אפשר לעמוד בסוף המילה האחרונה בעמוד הקודם ולעשות DELETE וזה עובד.
אם יש סימן מוסתר, והוא מיד אחרי המילה, אז אפשר ללכת לאות אחת לפני האחרונה, ללכת קדימה עם החץ ואז למחוק.

בהצלחה!

נכתב ע"י פייגלה;2232867:
קונטרול+8 לא מציג לי תוים נסתרים
מה עושים?

לוחצים על לחצן הצג/הסתר בסרגל הכלים (נראה כמו האות P הפוכה עם שני קוים)

חני

בס"ד

אודה למי שיכול לעזור ולייעץ:

מסמך וורד שהוא ספר חידושים על הגמרא. בדרך כלל בכל עמוד וורד כמה חידושים. כל חידוש מתחיל בכותרת של הדף עליו נכתב החידוש. לדוגמא:

כג ע"ב אמר אביי..

איך עושים שבכותרת העליונה בראש העמוד יהיה שדה בו יהיה כתוב: דף כג
ובאופן אוטומטי, בכל עמוד, הכותרת תכיל את כותרות המשנה, ובעצם תספר לקורא על איזה דף בגמרא נסובים החידושים בעמוד זה. (כמו שיש בכל חומש בראש העמוד את הפרק בו עוסק העמוד).

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה