- הוסף לסימניות
בחיפוש רגיל [בלי תווים כלליים] מחפשים כזה:נכתב ע"י קרש;2477714:בחיפוש רגיל אתה מתכוין לחפש כך?
זה לא עובד.קוד:^01425
קוד:
^u1425
אגב, זה עובד דוקא בחיפוש רגיל, אבל א"א חפש עפ"י unicode בתווים כלליים
בחיפוש רגיל [בלי תווים כלליים] מחפשים כזה:נכתב ע"י קרש;2477714:בחיפוש רגיל אתה מתכוין לחפש כך?
זה לא עובד.קוד:^01425
^u1425
נכתב ע"י צמרא;2477809:בחיפוש רגיל [בלי תווים כלליים] מחפשים כזה:
דהיינו שצריכים להוסיף הu לפני מספר הunicodeקוד:^u1425
אגב, זה עובד דוקא בחיפוש רגיל, אבל א"א חפש עפ"י unicode בתווים כלליים
בעצם לא, כמו שכתבתי שהחיפוש של unicode לא עובד רק כשהV של תווים כלליים כבוי (וא"א לחפש טווח רק ע"י תווים כלליים), אבל מה שאתה יכול לעשות לחפש (ולמחוק) כל הטעמים של קטע, הוא כזה, הקלד בתיבת חיפוש: [אתנחתא-עיגול מסורה מתג] והחלף בכלום (ולסמן התווים כלליים בV). (יכולים להעתיק קוד הבא ישר לתיבת חיפוש של ורד)נכתב ע"י Yisrael;2479198:יש דרך לחפש טווח של קודים?
[֑-ֽ֯]
Selection.Find.ClearFormatting
Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
With Selection.Find
.Text = "[" & ChrW(1425) & "-" & ChrW(1455) & ChrW(1469) & "]"
.Replacement.Text = ""
.Forward = True
.Wrap = wdFindContinue
.Format = False
.MatchCase = False
.MatchWholeWord = False
.MatchKashida = False
.MatchDiacritics = False
.MatchAlefHamza = False
.MatchControl = False
.MatchAllWordForms = False
.MatchSoundsLike = False
.MatchWildcards = True
End With
Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
נכתב ע"י תיבת נח;2486526:האם זה גם בהדפסה או רק על שולחן העבודה? לפעמים זה פונקציה תקועה במסך אך לא בהדפסה, תנסה להדפיס לPDF עמוד אחד ותבדוק
שוב אני מדגיש זה לא בעיה בקובץ אלא במחשב.נכתב ע"י תגרין;2486800:שלח אלי לאישי את הקובץ ואשתדל לתקן. בעזרת ד', אם אצליח.
חבל שלא שטפת כלים, אולי זה יעזור...נכתב ע"י אריה ענק;2486772:גם בהדפסה לPDF זה נשאר.
וזה לא שאין לי כתב עילי מותקן שהרי על טקסט אחר זה כן נותן לי כתב עילי.
אלא רק ההפנייה להערות שוליים מתעקשים להשאר אצלי על כתב תחתי.
אין תועלת להעלות לכאן קובץ כי במחשב אחר זה בסדר.
אבל על המחשב שלי זה מפריע לי ויזואלית וחבל.
גם עשיתי התקנה של האופיס מחדש ולא עזר
גם עשיתי שחזור מערכת ולא עזר.
גם עשיתי מחיקה של סגנון הפנייה להערות שוליים ולא עזר.
נכתב ע"י אריה ענק;2487117:שוב אני מדגיש זה לא בעיה בקובץ אלא במחשב.
זה כך בכל קבצי הוורד שאני פותח במחשב הנוכחי אף שבעבר לא היה בהם את הבעיה הזו.
ואת אותם קבצים כשאני פותח במחשב אחר אין את הבעיה הזו.
כך שאין לי קובץ בעייתי לשלוח אלא הבעיה במחשב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים