יש הבדל בין קיוליקס 3 ל5? מה נחשב יותר טוב ובמה?
אתם מכירים איזה סוכן שנותן מחיר טוב בניוד של 2 קוים מפרטנר לסלקום?
תודה
Q5 פחות טוב לכאורה מQ3.
ואכן כפי שכתבו רק לQ3 יש גירסא דור 4.

טלפון זבל...
בטרייה ל2 דק' כל שאר היום במטען
אני ממליצה על ה Q3
לדעתי הכי טוב...
אחרי הרבה נסיונות ואכזבות
בהחלט, אורך בטריה מצוין, החיבור למטען לא רגיש ולא מתקלקל, שמע טוב מאד,
לא מתקלקל מנפילות (יש לי ילדים קטנים וזה אפילו בלי מגן מעל שנתיים וחצי כבר),
הבעיה היחידה היא
הQ3 עם מקשים זבל
(לפחות הגרסאות הקודמות, לא יודעת מה עם העדכני)
קניתי את הגרסה החדשה ביותר אז, וקשה להגדיר אותם זבל אבל אכן לא משהו בכלל . לא בשימוש ראשוני אלא לאחר תקופה.

ייתכן שגם לו הוציאו גירסא חדשה של דור 4.
עד היום הוא לא תמך בזה.

אני מאוד נהנית מהטלפון וממליצה עליו בכל פה.
מה שכן, לאחרונה, אחרי כחצי שנה מרכישת המכשיר,
המקשים קצת מעצבנים וצריך "ללחוץ" על כל מקש. לפני כן היה מגע מהיר יותר וגם לחיצה די רופפת היתה נקלטת, אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לפתור אותו.

לידיעת הציבור:
קניתי את המכשיר הזה לפני 4 שנים
ולאחרונה הגעתי למסקנה שאין כמו המכשיר הזה מבחינת סוללה ממשק זיכרונות ועוד
וקניתי לאשתי גם כן את את אותו מכשיר ולהפתעתי הם סידרו את הבעיה של המקשים!!!
כל אלו שמדברים סרה על המכשיר כי הם לא קנו את המכשיר של היבואן הרשמי המילטון עם הGPS,
(נשאר למכשיר בעיה אחת קטנטנה של המסך שיוצא ואז צריך להדביק, אבל עדיין זה מכשיר הכי שווה!)

בשני המקרים קניתי את זה מאד בזול מהאתר הזה כולל מתנה של מגן רגיל וגם מגן ספר,
אני לא רואה שם טלפונים

פירסט פון 4G
אני קניתי אותו לאחרונה וממש לא מרוצה
החל מהדיבורית שכולם מתלוננים שלא שומעים אותי ברור
הפתיחה של הנעילה שמאד מעצבנת
והכי מעצבן, כשמתחילים להכניס מספר, מופיעים כל האנשי קשר המתאימים, אבל אין אפשרות לבחור את האיש קשר מהרשימה, חייבים להמשיך להקליד את המספר עד הסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה