אבל לפעמים (פעם בכמה שבועות) מפספס שיחה. ושמעתי את זה מעוד כמה את הבעיה הזאת - כנראה בעית קליטה כלשהיא
אצלי אין את הבעיה הזאת,
אבל יש לי בעיה אחרת - מידי פעם 'אין קליטה' , ואחרי הפעלה מחדש מסתדר

כל יומיום נפתח פה אשכול בנושא,
אני יחסוך לך זמן,
המסקנה שעלתה זה mtk+
לי אישית אין לי אבל עונה על כל מה ששאלת
אין כמעט להשיג
מה שהכי מומלץ ומבוקש עם כל המעלות האפשריות זה ה 4*4
אני קניתי את זה אצלם במחיר 369 שקל
כשבחנויות זה נמכר ב 390-400

מחפש מכשיר כשר זול עם 2 סימים-דור 4
מה מומלץ?

האשכול המרכזי: מעלות וחסרונות, טיפים ודרכי ייעול. מוזמנים לתרום!
המעלה הגדולה - אין ספק, דור 4. קליטה יותר טובה וזה משמעותי במקומות שהקליטה בעייתית, לצערנו מאוד מאוד שכיח היום.
יש סוג של "נגן" - אפשר להעלות קבצים דרך כרטיס זכרון ולשמוע אותם, כולל לעצור באמצע ההשמעה.
(בנוגע לשאר האפליקציות - כמובן, זה טלפון כשר מקורי אז אין תמונות/וידאו וכו').
2000 אנשי קשר.

חסרונות - המקשים קשים ללחיצה.
כשהשיחה מתנתקת מהצד השני (לא שאתה ניתקת) יש צליל ניתוק עצום שמעיר פילים, גם במצב שקט (אין אפשרות לנתק את זה).

אגב אם מישהו מכיר את היבואן ויכול לשלוח לו לינק לאשכול בשביל שיראה אותו ואולי גם ישתתף - יהיה מצוין...

* שימו לב, האשכול מיועד אך ורק לטלפון 4X4 וכל מה שאפשר לדעת עליו. אין לסטות לטלפונים אחרים או נושאים אחרים *

נערך לאחרונה ב:
יש בעיה רצינית שבהבטריה נגמרת במהירות שיא
אבל בשביל זה יש סוללה גרמנית שמטיב את המצב
לדעתי לא דווקא גרמנית, העיקר שתהיה בטריה להחלפה, שמטעינים אותה במטען בטריות (כמו זה) ומחליפים כשנגמר.

קבצים מצורפים

• הורדה.jpeg
    הורדה.jpeg
    KB 5.1 · צפיות: 168
התכוונתי אם יש אפשרות בטלפון עצמו לתמונות...
תודה בכולופן!

המעלה הגדולה - אין ספק, דור 4. קליטה יותר טובה וזה משמעותי במקומות שהקליטה בעייתית, לצערנו מאוד מאוד שכיח היום.
צריך לשים לב שלא כל סים כשר תומך דור 4 אז אין לכולם את המעלה של הקליטה הטובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה