- הוסף לסימניות
- #1,361
אצלי אין את הבעיה הזאת,אבל לפעמים (פעם בכמה שבועות) מפספס שיחה. ושמעתי את זה מעוד כמה את הבעיה הזאת - כנראה בעית קליטה כלשהיא
אבל יש לי בעיה אחרת - מידי פעם 'אין קליטה' , ואחרי הפעלה מחדש מסתדר
אצלי אין את הבעיה הזאת,אבל לפעמים (פעם בכמה שבועות) מפספס שיחה. ושמעתי את זה מעוד כמה את הבעיה הזאת - כנראה בעית קליטה כלשהיא
אין כמעט להשיגכל יומיום נפתח פה אשכול בנושא,
אני יחסוך לך זמן,
המסקנה שעלתה זה mtk+
לי אישית אין לי אבל עונה על כל מה ששאלת
הבנתי שהוא מפספס שיחותאין כמעט להשיג
מה שהכי מומלץ ומבוקש עם כל המעלות האפשריות זה ה 4*4
אני קניתי את זה אצלם במחיר 369 שקל
כשבחנויות זה נמכר ב 390-400
יש תשובה?יש למישהו קוד לפלאפון 4X4 להיכנס לתמונות או לקבצים?
מה הרמה של התמונות, כמו מצלמת קנון פשוטה?בסוף קניתי נוקיה תומך כשר לא זוכרת איזה שנה
קצת יותר גדול מהסי 2
נגן ומצלמה פצצה
ומגן חתיכשותודה לכולם!!!!!!!
לאיש אפשרות לתמונות/וידאו?
יש אפשרות לתמונות/וידאו?
אגב אם מישהו מכיר את היבואן ויכול לשלוח לו לינק לאשכול בשביל שיראה אותו ואולי גם ישתתף - יהיה מצוין...
צריך לשים לב שלא כל סים כשר תומך דור 4 אז אין לכולם את המעלה של הקליטה הטובההמעלה הגדולה - אין ספק, דור 4. קליטה יותר טובה וזה משמעותי במקומות שהקליטה בעייתית, לצערנו מאוד מאוד שכיח היום.
כולם נתקלו בתקלה הזו?כשהשיחה מתנתקת מהצד השני (לא שאתה ניתקת) יש צליל ניתוק עצום שמעיר פילים, גם במצב שקט (אין אפשרות לנתק את זה).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים