כנראה שקנית חיקוי/תואם כשר ולא מקורי.
לי יש מקורי כבר 3 שנים עובד פיקס
לא נשבר ולא כלום.הכי אמין.

בלת"ק
מישהו מכיר טלפון FOUR-G5
יש לי כזה הקליטה שלו לא משהו איך אפשר לשפר ?
וגם אם מישהו יודע למה הו לא קולט לי את הכרטיס בנגן הרגיל אלא רק בקבצים של הפרופילים
תודה רבה
האם זה פירסט פון החדש?
ואיך פרו 30?

האם מישהו מכאן מכיר מי שמוכר מספר זהב כשרים במחירים שפויים?
אשמח אם ישלחו לי בפרטי טלפון.
תודה

משום מה אצלי בפלאפון הנ"ל [Q3 2023] הבלוטות' משמיע שירים מצויין,
אבל בשיחות... בקושי שומעים גם אם הפלא' על ווליום הכי גבוה!
למישהו עצה ופתרון??
מישהו נתקל בבעיה כזו?

חשוב להבין,
התוכנה של כל הנוקיות האחרונים
(800-8000-6300 וכו') היא תוכנה מאוד קשה לתכנות.
ולכן מעדיפים יבואניי סלולר לקחת את הגירסא שמגיעה מהיצרן ורק לתרגם אותה.
התוצאה זה מכשיר איטי, מרגיז וחסר פונקציות בסיסיות.

יש כן יבואן אחד -טרגט מובייל שמו, והוא בנה מחדש בהשקעה גדולה מאוד תוכנה חדשנית הן במהירות,הן בנוחות השימוש הן בפונקציות שהוא הוסיף ובעיקר -כשרותית.

מכשירי הנוקיה של טרגט יעלו תמיד בכל חנות עוד 100 ש"ח +- אך הפער ניכר ומשמעותי.
לענ"ד ללא זאת לא כדאי להתקרב לכל הנוקיות החדשים...
מישהו יכול לאשר או להכחיש את המידע הזה?
האם ה-6300 מיבואן "טרגט מובייל" אכן מהיר וללא הבאגים הידועים?
אם כן - מי זה ה'טרגט' הזה? איך קונים משם?

אסקולס 4X4 יש לי אני לא מרוצה
המקשים שלו קשים לחיוג אחרי שאני מקלידה מספר אני פתאום קולטת שחצי מספר הוא לא הקליד
וגם השמיעה קצת מוזרה
הסוכן אמר שזה "הסינון שמע של הפלאפון ואני אתרגל"
בקיצור לוידעת מה להגיד

למישהו יש מידע על האלקטל החדש??
שמעתי שהוא נקרא הכשר הכי חזק ואיכותי
והבטריה עוצמתית
רק אומרים שהממשק שלו פשוט יותר מכל הסינים החדשים [Q7-4X4-Q3-PRU10/30 וכדו']

אשמח למידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה