ישראל אהבת חינם
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,961
שיומי Qin1 הכי אמין והכי מוצלח.
דור 4
דור 4
עדין מאוד היה לי והחלפתי פעמיים מסך.שיומי Qin1 הכי אמין והכי מוצלח.
דור 4
איך הבטרייה של Q7/שיאומי?עדין מאוד היה לי והחלפתי פעמיים מסך.
המפרט שלו מאוד! נוח אבל דורש הרבה תיקונים.
אני בהתלבטות מה עדיף Q7/שיאומי?
האם זה פירסט פון החדש?בלת"ק
מישהו מכיר טלפון FOUR-G5
יש לי כזה הקליטה שלו לא משהו איך אפשר לשפר ?
וגם אם מישהו יודע למה הו לא קולט לי את הכרטיס בנגן הרגיל אלא רק בקבצים של הפרופילים
תודה רבה
אהבתי שהם כותבים שם הדגם "סמסונג אברכים"..קובץ שקיבלתי במייל
נראה לי יכול להביא הרבה תועלת
איפה אפשר להשיג אותו בזול?איזה?
אני משיג אותו בפחות מהמחיר הנ"ל
אבל עדיין אם יש במחירים האלו משהו איכותי יותר הייתי מעדיף
יש ברחוב בן יעקב בב"ב אברך שיש לו גמ"ח של מכירת טלפונים בזולאיפה אפשר להשיג אותו בזול?
מישהו יכול לאשר או להכחיש את המידע הזה?חשוב להבין,
התוכנה של כל הנוקיות האחרונים
(800-8000-6300 וכו') היא תוכנה מאוד קשה לתכנות.
ולכן מעדיפים יבואניי סלולר לקחת את הגירסא שמגיעה מהיצרן ורק לתרגם אותה.
התוצאה זה מכשיר איטי, מרגיז וחסר פונקציות בסיסיות.
יש כן יבואן אחד -טרגט מובייל שמו, והוא בנה מחדש בהשקעה גדולה מאוד תוכנה חדשנית הן במהירות,הן בנוחות השימוש הן בפונקציות שהוא הוסיף ובעיקר -כשרותית.
מכשירי הנוקיה של טרגט יעלו תמיד בכל חנות עוד 100 ש"ח +- אך הפער ניכר ומשמעותי.
לענ"ד ללא זאת לא כדאי להתקרב לכל הנוקיות החדשים...
מה עדיף 4*4 או Q7, ומה ההבדל ביניהם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים