הא כן?? המליצו כאן ממש על הQ3.. אעדיף לשלם יותר ולא להידפק ובסוף לשלם כפול..

לי יש 4*4 ואני מרוצה עד הגג
החלפתי את הבטרייה לגרמנית ווהיא מעולה ביותר!!!
ממליצה ממש!!!!

הא כן?? המליצו כאן ממש על הQ3.. אעדיף לשלם יותר ולא להידפק ובסוף לשלם כפול..
אין לי מושג
אני ראיתי כאן המלצות אחרות כי ה7 הוא יותר חדש מה3
כנראה שההבדלים לא גדולים כי בסוף זה אותה חברה
מומלץ לראות בחנות את שניהם, למשש, ולקחת מה שיותר מתחברים

עם ניוד קוים זה עולה הרבה פחות
לדעתי שווה את המחיר
הסמארטפון הכי פשוט עולה הרבה יותר...
המקרר הכי פשוט עולה עוד יותר
מישהו דיבר פה על סמארטפון ?
ס"ה כתבתי שהמשווקים מחזיקים אותנו בכיס שלהם (תרתי משמע) ומוכרים לציבור זבל מזובל במחירים מופרזים .נקודה .
(חוץ מהמכשיר שלכם שמחזיק שנה וחצי...)

יש דבר כזה?
כיום יש לי מכשיר 4X4 שיש בו נגן, אך בעיקר מה שמפריע לי בו הוא שאין אפשרות לתמרן בו קדימה ואחורה בצורה נורמלית תוך כדי ההשמעה, לפעמים הוא זז רק כמה שניות קדימה ולפעמים זז רק חמש דקות בבת אחת [כנראה תלוי באורך ההקלטה].
אשמח לשמוע אם יש משהו איכותי אחר.
תודה רבה.

יש היום מכשיר חדש מבית משפחת ESCOLLS, הוא מכשיר פליפ (מתקפל). זה ספינת הדגל כיום. מכשיר חזק, קליטה הכי טובה, לחצנים גדולים ונוחים, מסך חיצוני ופנימי גדולים, ועוד הרבה תכונות. הסיבה לקליטה טובה כי הוא המכשיר היחיד שיש בו את התדרים של כל העולם. ולכן הוא גם עובד טוב בחו"ל.

נגן נורמלי יש נראה לי רק בשיאומי,כל הדגמים שלהם..​

איך קוראים לפלאפון?
אולי זה

השיאומי הכשר (שגם עליו יש מכתבי גדו"י לא להשתמש) עד כמה שידוע הוא ללא נגן בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה