- הוסף לסימניות
- #2,601
כמה זה הרבה פחות? לא מאמינה שזה כזה משמעותי..עם ניוד קוים זה עולה הרבה פחות
לדעתי שווה את המחיר
הסמארטפון הכי פשוט עולה הרבה יותר...
כמה זה הרבה פחות? לא מאמינה שזה כזה משמעותי..עם ניוד קוים זה עולה הרבה פחות
לדעתי שווה את המחיר
נראה לי כל קו שמניידים נותן 80-90 שח הנחהכמה זה הרבה פחות? לא מאמינה שזה כזה משמעותי..
וואי יפה.. וזה משנה איפה קונים את הטלפון? או שזה בכל חנות?נראה לי כל קו שמניידים נותן 80-90 שח הנחה
החנות היא זו שמניידת את הקויםוואי יפה.. וזה משנה איפה קונים את הטלפון? או שזה בכל חנות?
ואגב אם כברוואי יפה.. וזה משנה איפה קונים את הטלפון? או שזה בכל חנות?
מאיזה בחינה? המחיר?ואגב אם כבר
אולי עדיף קיו 7 מקיו 3
מבחינת שאומרים שהוא יותר מוצלחמאיזה בחינה? המחיר?
אין לי מושגהא כן?? המליצו כאן ממש על הQ3.. אעדיף לשלם יותר ולא להידפק ובסוף לשלם כפול..
כן.. תודה רבה!אין לי מושג
אני ראיתי כאן המלצות אחרות כי ה7 הוא יותר חדש מה3
כנראה שההבדלים לא גדולים כי בסוף זה אותה חברה
מומלץ לראות בחנות את שניהם, למשש, ולקחת מה שיותר מתחברים
המקרר הכי פשוט עולה עוד יותרעם ניוד קוים זה עולה הרבה פחות
לדעתי שווה את המחיר
אולי זהאיך קוראים לפלאפון?
escolls.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים