ראשית הוא לא נטען לעולם, כמה שעות שמטעינים אותו הוא מראה סוללה על חצי ולא משנה איזה מטען וכבל.
אצלי נטען רגיל.
-הגודל זיכרון שלו 11.2 מגה בלבד במקום בערך 128 מגה.
נראה לי גם אצלי, אבל אפשר להכניס כרטיס זיכרון אז זה לא משנה.
- עברית משובשבת והפוכה בהרבה מקומות (במקום לרשום מי הוא רושם "ים")
לא זכור לי שראיתי את זה אצלי.
-שמתקשרים למישהו באופן אוטומטי אחרי שנייה עושה צליל רטט מרגיז (שמורגש באוזן - ואין דרך לבטל אותו)
גם אצלי, זה נועד כנראה להודיע שההתקשרות החלה או משהו כזה.
- שכותבים הודעת SMS (זה מאפשר לשים בשים השני סים רגיל מלבד הכשר) ה כברירת מחדל עושה השלמה אוטומטית ואם אני משנה זה לא שומר וכל פעם מחדש צריך להגדיר ביטול השלמה אוטומטית

-איך דרך להעתיק חלק מהודעה ששלחו או להעביר אותה למישהו אחר
יש אצלי רק כשר, אז לא ידוע לי .

רק אצלי המקש של החיוג / לענות לשיחה לא עובד אפשר לחייג או לענות לשיחה רק מהמקש האמצעי

יש לי נוקיה 235 שנקנה בארץ:
ראשית הוא לא נטען לעולם, כמה שעות שמטעינים אותו הוא מראה סוללה על חצי ולא משנה איזה מטען וכבל.
נטען מעולה ואפילו מחזיק הרבה זמן.
- שיוצאים ממצב נעילה הולך לתפריט יישומים במקום מסך ראשי
אם אני לא טועה בהרבה פלאפונים זה ככה.
- עברית משובשבת והפוכה בהרבה מקומות (במקום לרשום מי הוא רושם "ים")
כותב לי תקין לגמרי
יש לי גרסה בלי SMS אז לא יודעת מה עם זה,
בכללי עברתי אליו מה 225 והם ממש דומים.
הדבר היחיד שמפריע לי בפלאפון הוא המקש ניתוק, שהוא לא מחשיך את המסך.

במקרים מסוימים אולי, אבל זה תמידי וממש לא מרגיש נוח לשים את הטל' ליד האוזן ולהרגיש פתאום רטט
אני דווקא מאוד אוהב את זה (היה לי את זה בשיומי חצי טאצ' לפני שחזרתי בתשובה...:ROFLMAO:)
זה נחמד שאם אני מתקשר למישהו אני לא צריך להצמיד לאוזן את הפלאפון ולחכות שיענה אלא רק שכשיש רטט...

אנחנו גם צריכים והמוכר המליץ על Q7 לפי דעתו הוא יש לו הכי פחות בעיות אבל הוא המכשיר כמעט הכי יקר וגם אנחנו מתלבטים

Q7 עם גירסה 8

צריכה לרכוש ולפני זה מעדיפה לשמוע המלצות
צריכה לרכוש ולפני זה מעדיפה לשמוע המלצות
הגיע עכשיו דגם פרו 30 משופר עם סוללה חזקה של 1800 מיליאמפר
היתרון הוא שהמכשיר קיים כמעט שנתיים בשוק, ולכן יש לזה הרבה נסיון ושיפורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה