גלינג מערכות קווים
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #3,261
תלוי כמה ניודים ולאיפה@גלינג מערכות קווים כמה מוכרים אותו בניודים?
תלוי כמה ניודים ולאיפה@גלינג מערכות קווים כמה מוכרים אותו בניודים?
הבטריה יותר מ 4X4 אבל פחות מ Q7כמה זמן מחזיקה הבטריה?
איך השמע, הדיבורית, הרמקול,
השיחות קולחות או קטועות או מתנתקות?
אפשר פרטים?תלוי כמה ניודים ולאיפה
מה מוסיפים העדכונים?מעדכן גירסה
מה שעד היום היה צריך ללכת לחנות שעושה זאת או מעבדה, עושים לבד בבית.
אם זה לא מעניין אתכם, אז זה לא נוגע לכם.
תן מידע בערך, על המכשיר החדש.לא רוצה להרחיב על האייטופ...
יש לי את שלושתם , אף אחד מהם לא סדוק.............פרו 10 זה מחשיר החי חזק בשוק ומאוד מוצלח יש לי אותו מעל שנה ואני מאוד נהנה ממנו
לעומת זאת בQ7 כל מי שיש לו אותו מעל שנה המסך סדוק /שבור וכן 4*4
אני מדבר על הממוצעיש לי את שלושתם , אף אחד מהם לא סדוק.............
יש לו גם מטען טייפסי?לא רוצה להרחיב על האייטופ...
הם מפרסמים שיש 'בייביסיטר'. מישהו יודע איך? איפה?אבל ה-5X5 ברמה גבוהה
וב5X5? איפה?יש לו בייבי סיטר
מה עם הפלאפונים החדשים ?
K46/V4U/P100/פיליפס/5*5
קליטה
סוללה
איכות
יש למישהו מידע ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים