פרו 10 זה מחשיר החי חזק בשוק ומאוד מוצלח יש לי אותו מעל שנה ואני מאוד נהנה ממנו
לעומת זאת בQ7 כל מי שיש לו אותו מעל שנה המסך סדוק /שבור וכן 4*4

יש לי את האיי טופ
יש לו טייפ C
יש לו בייבי סיטר שכאשר מפעילים את זה יש מענה אוטומטי למס' שאותם מגדירים
הבטריה באמת גדולה מאוד, מחזיק לי יומיים - שלושה בשימוש סביר
ייבוא אנשי קשר מכרטיס או מבלוטוס (אני יבאתי 800 אנ"ק מ 208 בשנייה וחצי ע"י בלוטוס)

אין פנס יש רק במסך
עוד חסרונות שאני הרגשתי הם יותר בתחום הגרסה, מקווה שיתוקן בהמשך (ככה לפחות אומרים)
א"א לשמור מייל בפרטי איש קשר

אם יש למישהו שאלות יכול לשאול בשמחה.

מה עם הפלאפונים החדשים ?
K46/V4U/P100/פיליפס/5*5

קליטה
סוללה
איכות
יש למישהו מידע ?

מה יותר מומלץ ה 5x5 או ה i-top?
1000486629.jpg

מכשיר של משנת יוסף
יש לי
בינוני כמו כל המכשירים
טעינה נגמר מהר שמע בינוני לחצנים לפעמים לא מגיבים וכו'.

לעצם הנושא מכשירים כשרים לא איכותיים
בישיבת ראשי הכוללים על פגעי הטכנולוגיה לפני כמה שנים.
דיבר ראש כולל רשב"י על כך שאם איננו רוצים שישתמשו בתומך כשר חובה ללחוץ שיביאו כמשירים איכותים.
ובקיצור לא עכברא גנב אלא חורא גנב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה