גם לי היה הרבה זמןגם אני ממליצה על נוקיה 215
שורד יופי כבר 3 שנים
זה מלה ולא חסרוןאבל בנוקיה 215 שריכים להקיש על מקש * כל פעם
*מעלהזה מלה ולא חסרון
אבל בנוקיה 215 שריכים להקיש על מקש * כל פעם
צריך שיהיה את שני האופציות (כמו בשיומי)זה מעלה ולא חסרון
כן, יש בזה בלוטוס והוא עובד די טוב.רציתי לשאול,
אולי מישהו יודע מניסיון אם אפשר להתחבר לאוזניות בלוטוס עם הפלאפון FIRST PHONE - Four G1 ?
מבחינת שמע וגם דיבורית.
אשמח לכל מידע.
תודה.
במכשיר 5x5 יש אפשרות להיכנס לנגן דרך הקיצורים בתפריט הראשי ובאפשרויות לבחור חיפוש והוא מפנה אותך לקבצים של הכרטיס כך שלא צריך להיכנס כל פעם דרך ההקלטות.לפי מה שאני הבנתי כל הנגנים (שבפלאפונים) אותו דבר , ולכולם צריך להיכנס דרך הקלטות לכרטיס ולבחור תיקיה ואז זה מנגן כמו נגן , אבל אם רוצים לבחור עוד דיסק , אז שוב להיכנס להקלטות וכו'
יש פלאפונים שבהם יש אפשרות לעשות רשימת השמעה וזה גם לא הכי נח וזה יש בפלאפון FOUR-G1 ואולי בעוד כמה
וכמובן שאי אפשר לחבר כבל כדי להכניס שירים אלא צריך להוציא את הכרטיס , וב4*4 זה מתחת לבטריה אז כך שצריך לכבות את הפלאפון בשביל זה
הגרסה הכי עדכני זה V2מישהו יודע אם יצא עדכון גרסה ל5X5?
אגב, רק לי הוא מאוד איטי?
איך אני יודעת איזה גרסה יש לי?הגרסה הכי עדכני זה V2
השאלה איזה יש לך ?
אמור להיות בתפריט "אודות".איך אני יודעת איזה גרסה יש לי?
תכנס בתפריט ואח"כ הגדרות ההגדרה האחרונה זה אודותאיך אני יודעת איזה גרסה יש לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים