Q7 מלך הפלאפונים יש לי את זה שנה פלוס
יש לנו גם 4+4 והבטריה שלQ7 שם אותו בכיס
בקיצור נהנה רצח

גם לי היה נוקיה 215 4 שנים והפלאפון היה פשוט פיקס!
ודווקא אהבתי את זה שהוא ננעל וצריך להקיש כוכבית, אבל אז הוא התחיל לעשות בעיות עם הבטריה שהייתה נגמרת מהר (במיוחד בשיחות ארוכות) ופשוט קניתי פלאפון מאלי אקספרס!! כן, כן! במחיר בדיחה פחות מחצי מהמחיר בארץ! יש לי אותו כבר חצי שנה (ואין לו את הנעילה של ה215, היה צריך להתרגל) ואין לי מילים!
וואו יצא ארוך...

רציתי לשאול,
אולי מישהו יודע מניסיון אם אפשר להתחבר לאוזניות בלוטוס עם הפלאפון FIRST PHONE - Four G1 ?
מבחינת שמע וגם דיבורית.
אשמח לכל מידע.
תודה.

לי יש איי טופ (לא הדגם החדש) כבר כמה שנים
מחזיק מעמד מצוין
אבל הרבה פעמים אין לי קליטה בעוד שלאנשים סביבי יש ואנחנו באותה חברת תקשורת
וגם המקשים כבר לא מה שהיו

רציתי לשאול,
אולי מישהו יודע מניסיון אם אפשר להתחבר לאוזניות בלוטוס עם הפלאפון FIRST PHONE - Four G1 ?
מבחינת שמע וגם דיבורית.
אשמח לכל מידע.
תודה.
כן, יש בזה בלוטוס והוא עובד די טוב.

לחברה שלי יש את זה וזה עובד בסדר גמור.
    • שיחות באיכות HD על רשת LTE
    • חיפוש חכם מבית QLYX©
    • שקע טעינה TypeC
    • תפריט ניהול מכשיר
    • סינון רעשים אקטיבי
    • איכות שמע גבוהה
    • פירוט שיחות מלא
    • סינון שיחות מתקדם
    • יומן שיחות חכם
    • תזמון פרופילים חכם
    • מקלדת חכמה
    • מצב דיבורית
    • שעון מעורר חכם
    • תזכורות זמני הלכה אוטומטיים
    • לוח שנה משולב עברי לועזי
    • הקלטת שיחות אוטומטי
    [*]

לפי מה שאני הבנתי כל הנגנים (שבפלאפונים) אותו דבר , ולכולם צריך להיכנס דרך הקלטות לכרטיס ולבחור תיקיה ואז זה מנגן כמו נגן , אבל אם רוצים לבחור עוד דיסק , אז שוב להיכנס להקלטות וכו'
יש פלאפונים שבהם יש אפשרות לעשות רשימת השמעה וזה גם לא הכי נח וזה יש בפלאפון FOUR-G1 ואולי בעוד כמה
וכמובן שאי אפשר לחבר כבל כדי להכניס שירים אלא צריך להוציא את הכרטיס , וב4*4 זה מתחת לבטריה אז כך שצריך לכבות את הפלאפון בשביל זה
במכשיר 5x5 יש אפשרות להיכנס לנגן דרך הקיצורים בתפריט הראשי ובאפשרויות לבחור חיפוש והוא מפנה אותך לקבצים של הכרטיס כך שלא צריך להיכנס כל פעם דרך ההקלטות.
אפשר גם להוסיף את השיפור הזה בתוכנה חינמית של אסקולס (להורדה באתר החברה - https://escolls.com/) בכל המכשירים החדשים של אסקולס, קיוליקס וציקלון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה