אז מה הכוונה
"שאפשר להעביר ולהעתיק בהם קבצים"?
כשהכרטיס בטלפון, אפשר להעביר קבצים מהטלפון לכרטיס וכן להפך, וגם בכרטיס עצמו להעביר בין תיקיות.
בפאלפונים שאין בהם את זה, אם יש לך הקלטה על הפלאפון אתה לא יכול להעביר לכרטיס.
שכחתי לציין שאפשר גם להכניס תמונה מהכרטיס ולהגדיר כשומר מסך.

מישהו קנה את הפלאפון גולד פון?
איך זה?

איזה מכשיר יותר טוב?
5*5
או
Q8
?

יש לי את ה Q8 ,
זה פלאפון יותר מומלץ מכיוון שהמקשים מאוד קלים,
כל הנתונים האחרים בדיוק אותו דבר כמו ה 5*5.

4*4 פלאפון נחמד, ובלי הגזמות, א. המקשים שלו די דפוקים, לאחר שימוש רציף של בערך חצי שנה - שנה המקשים נעשים דפוקים בקטע משגע, אבל בגדול פלאפון חמד עם ממשק טוב!

לסיכום אודה מאד אם מישהו שמחזיק במכשיר - נוקיה 235 2204 שיסכם לי האם הוא נהנה ממנו? והאם הוא ממליץ עליו?

תודה מראש.

על הפנים של טלפון
נפלו לי כל המקשים
הוא נתקע הרבה
לוקח לו שנתיים להוציא שיחה
ממש לא מרוצה ומחפשת חלופה

לסיכום אודה מאד אם מישהו שמחזיק במכשיר - נוקיה 235 2204 שיסכם לי האם הוא נהנה ממנו? והאם הוא ממליץ עליו?

תודה מראש.
עובד לאט, מקשים די גרועים, שמע די טוב, מצלמה נחמדה לא יותר מזה. היומן שיחות מחולק ואין אפשרות לכל השיחות ברשימה אחת.

על הפנים של טלפון
נפלו לי כל המקשים
הוא נתקע הרבה
לוקח לו שנתיים להוציא שיחה
ממש לא מרוצה ומחפשת חלופה
מצטרף מנסיון של כמה טלפונים
מקשים זוועה!!!
שאר הדברים כגון מצלמה שמע וכד' טובים
אבל המקשים, גם הלחיצה, וגם התגובה שבאה בדלאי אחרי שתי שניות מציקים מאד

מישהו ניסה את הפלאפון הזה עם אוזניות אייר פודס?
ישנה שמועה שהפלאפון בדרך לקבל הכשר, אכי"ה.

לא בטוחה שהכשר זה טוב לפלאפון הזה, הוא על הפנים

דווקא אני לא נתקלתי בבעיות במקשים. אבל לגבי הפלאפון עצמו, הוא רחוק מהסי 2 או ה 208 שהם הרבה יותר מבוגרים ממנו. היה מותר שלפחות לא יהיה יותר גרוע מהם. קשה לתפעל אותו. חוץ מזה לפעמים הוא נכבה לי באמצע בלי הודעה מוקדמת. הנגן שלו מאוד לא נח, המצלמה לא ברורה (פחות מהסי 2).

הנה חלק מהבאגים של טל' כשר דגם נוקיה 235 גירסה 2024 שנרכש בארץ:

ראשית הוא לא נטען לעולם, כמה שעות שמטעינים אותו הוא מראה סוללה על חצי ולא משנה איזה מטען וכבל.
-הגודל זיכרון שלו 11.2 מגה בלבד במקום בערך 128 מגה.

- שיוצאים ממצב נעילה הולך לתפריט יישומים במקום מסך ראשי
- עברית משובשבת והפוכה בהרבה מקומות (במקום לרשום מי הוא רושם "ים")
- שולחים זכרונות מנייד ישן ורושם אותם הפוך ומוסיף להם אותיות ( למשל "שער חשמלי" והוא הפך את זה לחשמלישער (גם הפוך במילים וגם בלי רווח) במקרים אחרים הוא הוסיף לי אותיות שלא שמתי )
-שמתקשרים למישהו באופן אוטומטי אחרי שנייה עושה צליל רטט מרגיז (שמורגש באוזן - ואין דרך לבטל אותו)
- שכותבים הודעת SMS (זה מאפשר לשים בשים השני סים רגיל מלבד הכשר) ה כברירת מחדל עושה השלמה אוטומטית ואם אני משנה זה לא שומר וכל פעם מחדש צריך להגדיר ביטול השלמה אוטומטית

-איך דרך להעתיק חלק מהודעה ששלחו או להעביר אותה למישהו אחר

-שעון מעורר לא מצלצל בפרופיל לא רגיל (רק על רטט בשאר הפרופילים)

ויש עוד

האם כל אלו מופיעים אצלך או אחרים?
לגבי הבטריה שלי עובד פצצה מטעין אותו אחת ליומיים שלש

הC2 שלי כבר זקן (13 שנים +), לשמחתי הוא עדיין חי ובועט ולא זקוק לסיוע כלשהו,
אממה, יש מי שלוקח לו לאט לאט את העצמאות...

בקיצור- כנראה הורידו אנטנות ובמקום העבודה יש לי 0% קליטה...
המליצו לי על פרו 30 או על Q7- מה היתרונות שלהם ומה החסרונות?
לגבי 5*5- אמר לי המוכר שאין לו עדיין מספיק נסיון בגלל שהוא חדש בשוק, אם יש מידע עליו- גם אשמח.

אשמח למידע עם השוואה לC2...
בחיים אבל בחיים אל תחליף מרצדס 2000 בסוסיתא 2025
C2 הוא פלאפון ללא מתחרים ושווה לשלם כל תיקון [ואגב אפשר לתקן בו הכל! ובזול!] הוא פשוט לגו!] ולא לקנות את המכשירים הזבלים האלה!!!
ואם אתה כבר מחליף משהו תחליף לסמסונג אברכים ואם אין להשיג אל תחליף!
לא סתם ב2026 רוצים להתקדם לדור 4 בלבד פשוט רוצים שכל בעלי הנוקיה הישנים יכנסו לשוק ויתחילו לקנות כל שנה- שנה וחצי פלאפון דרעק! וד"ל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה