- הוסף לסימניות
- #5,021
למההיה לי פרו 10
והיה לי פרו 30
משניהם אכלתי קש,
כיום יש לי Q8
מרוצה עד הגג!!
למההיה לי פרו 10
והיה לי פרו 30
משניהם אכלתי קש,
כיום יש לי Q8
מרוצה עד הגג!!
אתם מרוצים מהמכשיר?יש לי 5*5 (אולי גם זה השתנה בגירסא מאוחרת יותר)
אתם מרוצים מהמכשיר?
מתלבטת בינו לבין Q8
בעיות בשמע ובכפתורים
מצטרףמה אומרים על נוקיה 3210 הוא מומלץ או לא??
אשמח לתגובות תודה
כי הם שולחים את הקוד ממספר חסוי...מישהו מכיר את התופעה שQ8 דוחה אוטומטית שיחות נכנסות מסוג מסוים - לדוגמא שיחות עם קוד שנשלחות אלי לצורכי זיהוי, הוא חוסם אוטמטי וכותב מספר לא מוכר.
מה אפשר לעשות לזה?
הגדרות-אבטחה-למטה.. רשימה שחורה לשיחות נכנסות-הגדרות רשימה שחורהאני לא מוצאת, איפה הגדרות של הרשימה שחורה?
נוווווווווומצטרף
לא הבנתי זה באמת רציני??למי כבר נחסם דור 3?
קיבלתי אתמול הודעה כזו:למי כבר נחסם דור 3?
לפי מה שהבנתי יש מכשירים רפואיים שעובדים על דור 2 ו 3 ולכן הם לא יכולים לנתק אותם כמו שתכננו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים