איצ'ה דז'אלובסקי בראיון עם שני מוכרים סלולר ותיקים על מגוון המכשירים שבדור 4, החזקים, הטובים והזולים.

• תודה
Reactions: ?!!
מישהו מכיר את התופעה שQ8 דוחה אוטומטית שיחות נכנסות מסוג מסוים - לדוגמא שיחות עם קוד שנשלחות אלי לצורכי זיהוי, הוא חוסם אוטמטי וכותב מספר לא מוכר.
מה אפשר לעשות לזה?

מישהו מכיר את התופעה שQ8 דוחה אוטומטית שיחות נכנסות מסוג מסוים - לדוגמא שיחות עם קוד שנשלחות אלי לצורכי זיהוי, הוא חוסם אוטמטי וכותב מספר לא מוכר.
מה אפשר לעשות לזה?
כי הם שולחים את הקוד ממספר חסוי...
אפשר לבטל את זה ברשימה שחורה

אני מחפש מכשיר כשר דור 4 איכותי וחזק + נגן איכותי מובנה.
וכן איפה ניתן לרכוש בבני ברק כזה מכשיר.
אשמח להמלצות מניסיון אישי בלבד.

קניתי PRO 30 והשמע היה זוועתי, מזמזם ומגרד. הלכתי להחליף אחרי יום, היה לי באותו מחיר את ה4X4 או שיכולתי להוסיף עוד סכום הגון ולקחת את ה-Q8 (470 ש"ח), ה-4X4 נראה לי מיושן כזה, אז לקחתי את הQ8.

הסאונד בסדר, אבל צליל הרמקול /ההתראות של הQ3 כל כך נמוך, ששומעים אם המכשיר מצלצל רק אם נמצאים לידו !! (הוא מכוון על הווליום הגבוה ביותר - 9) . יש לנו לילדים את הפלאפון של משנת יוסף שעלה 220 ש"ח - והוא כ"כ חזק, כשהוא מצלצל שומעים בכל הבית...

האם זה רק אצלי?

מרגישה שסתם זרקתי כסף על הQ8. צליל התראות נמוך. הגדרות הקיצור לא מתחלפות גם אם משנים הגדרות.
כבר לא נעים לי לחזור לשגע את המוכר, אחרי שכבר הייתי להחליף את הPRO30. :eek:

למי כבר נחסם דור 3?
קיבלתי אתמול הודעה כזו:
1767312031094.png

תכל'ס בינתיים עובד רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה