- הוסף לסימניות
- #4,421
ברשימה של המוצרים שהזמנתם, אם קוצץ כתוב שם.איפה רואים מה קוצץ? אפשר לראות גם אחרי שהמכירה התבצעה?
ברשימה של המוצרים שהזמנתם, אם קוצץ כתוב שם.איפה רואים מה קוצץ? אפשר לראות גם אחרי שהמכירה התבצעה?
יאפרעיון מעולה
איפה את עושה את ההודעה , במייל?
ואצלינו קיצצו את הביציםבדיוק
אצלינו המכירה נסגרה ביום שני
ואת המוצרים שקוצצו הייתי צריכה לרוץ לקנות בלחץ ובעומס בחנויות, בעוד שביצעתי הזמנה כבר שבוע קודם
ומה שלא הזמנתי קניתי ברוגע
פתאום היינו צריכים להשלים עוד דברים בטירוף שיש בחנויות ברגע האחרון(:
גם אצלינו.ואצלינו קיצצו את הביצים
כן, אני כתבתי להם שנראה לי מוגזם הזמן בו מקצצים,גם אצלינו.
הגזימו לפחות שיעדכנו את האנשים כמה ימים מראש,
למשהו יש רעיון איפה ניתן להשיג בזול בירושלים?
זה לא רק הרוגע,אז צריך לרוץ ולחפש מה שהיינו עושים ברוגע כמה ימים קודם(
באיזה איזור ????גם אצלינו.
הגזימו לפחות שיעדכנו את האנשים כמה ימים מראש,
למשהו יש רעיון איפה ניתן להשיג בזול בירושלים?
בית וגןאיזה איזור ?
באיזור מא"ש היה ב 24 ש"ח לתבנית מ 4 תבניות ומעלהבית וגן
לא יודעתודה
יש הודעה של הבד"ץ גם על השוקוצ'יפס?
לא ראיתי בשום מקום את הזול.דרך אגב השנה הם לא מכרו ממרח שוקולד הזול למה?
תודהברשימה של המוצרים שהזמנתם, אם קוצץ כתוב שם.
צפה בקובץ המצורף 1941885
אצלנו קוצץתודה
מעניין כי אצלינו נראה שלא קוצץ כלום
אולי כי המכירה היתה מוקדמת, ביום שני?
השוקולד בתמונה - לא קוצץ
ביצים היו
פפריקה היתה
כוס קידוש אני לא יודעת
מה עוד קוצץ לאנשים?
זה המכירה מחמישי, מכירה מספר 1,תודה
מעניין כי אצלינו נראה שלא קוצץ כלום
אולי כי המכירה היתה מוקדמת, ביום שני?
השוקולד בתמונה - לא קוצץ
ביצים היו
פפריקה היתה
כוס קידוש אני לא יודעת
מה עוד קוצץ לאנשים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים