אליינה גילברט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #4,441
השנה הוא קטניות.דרך אגב השנה הם לא מכרו ממרח שוקולד הזול למה?
השנה הוא קטניות.דרך אגב השנה הם לא מכרו ממרח שוקולד הזול למה?
ולמה אם אני מבטלת מוצר הוא לא מתפנה אוטומטית להזמנה?כשאני באמצע להזמין והם כותבים אזל המלאי זה סתם לקטע?
כי אם הכל ממוספר ,איך זה שתמיד יש מוצרים מקוצצים?
יכולה עכשיו לכתוב שגם לנו זה לא נדבק טוב.רק לי הטפט של משנת לא נדבק לשיש?????
של תבניכל?יכולה עכשיו לכתוב שגם לנו זה לא נדבק טוב.
גם לנו לא נדבקיכולה עכשיו לכתוב שגם לנו זה לא נדבק טוב.
לא יודעת. לא הסתכלתי.של תבניכל?
בדיוק שם הסתבכנו.גם לנו לא נדבק
במיוחד בקנט של השיש
כנ"לגם לנו לא נדבק
במיוחד בקנט של השיש
אני באותה בעיה.מישהו הצליח להרכיב את העגלת בובות......
התופסן של הגלגל הקדמי...לא נכנס בשום אופן[אין לו כ"כ מקום]
קבלתם שקית עם ברזים ועגולי פלסטיק ו2 מקלות מתכת?אני באותה בעיה.
הגלגלים האחורים נכנסים בקלות, והקדמיים לא נכנסים בשום צורה כי המוט קצר.
מישהי הצליחה?
תשלחי להם מייל!!!נורת קיר של שבת
קנינו ב 34.9 ובאותו שבוע ראינו בצרכניה של משנת יוסף ב 19.9!!!
תסלחי לי, אבל לא הצלחתי להבין איפה קנית בזול ואיפה קנית יקרנורת קיר של שבת
קנינו ב 34.9 ובאותו שבוע ראינו בצרכניה של משנת יוסף ב 19.9!!!
מה לא ברורתסלחי לי, אבל לא הצלחתי להבין איפה קנית בזול ואיפה קנית יקר
יש צרכניה שקוראים לה משנת יוסף?מה לא ברור
במכירה יקר
בחנות זול
הצלחנו להרכיב בקלי קלות את העגלה
פעלתם לפי ההוראות?
תעלו תמונה אולי אצליח לכוון אתכם
אני יודעת איך מרכיבים, אבל המוט קצר ואין מקום לסוגר להיכנס.קבלתם שקית עם ברזים ועגולי פלסטיק ו2 מקלות מתכת?
את הגלגלים הקדמיים משחילים מ2 צידי המקל מתכת וסוגרים עם לבן ואפור
מקווה שהובנתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים