- הוסף לסימניות
- #4,461
אולי עכשיו יהיה אפשר לראותחסום לי התמונה
אולי קבלתם מוצר פגום?
אולי עכשיו יהיה אפשר לראותחסום לי התמונה
אולי קבלתם מוצר פגום?
לא יודע איך קוראים לזהיש צרכניה שקוראים לה משנת יוסף?
גם לנו אותה בעיהאולי עכשיו יהיה אפשר לראות
KT מרקט.3 סניפים ברמה ד'לא יודע איך קוראים לזה
אבל יש להם צרכנייה בבית שמש
הסתדרתם?אולי עכשיו יהיה אפשר לראות
צריך לדחוף את הברזל מהצד השני כדי שיבלוט יותר ויהיה ניתן לחבר את הפלסטיקאולי עכשיו יהיה אפשר לראות
לא. אין אפשרות לחברהסתדרתם?
אנחנו עם אותה בעיה...
גם אצלנו.הסתדרתם?
אנחנו עם אותה בעיה...
איך חותכים את הפלסטיק העבה הזה?מה שעשינו לגלגל העגלה פשוט חתכנו כמה מ"מ מהפלסטיק כדי להוריד מהעובי של החיבור בגלגל וככה בצד השני היה מקום
ממש לאהאם גם אצליכם האגוזי לוז והפקאנים בקליפה של חברת פינאטס היו יבשים ולא טעימים?
כנ"לאצלי הפקאנים ממש לא אכילים
לקחתי סכין מטבח ויקטורינקס וחתכתי בצד שממול הסוגר של הצ'ופציקגם אצלנו.
איך חותכים את הפלסטיק העבה הזה?
ועוד בחול המועד.
אצלי הפקאנים ממש לא אכילים
בדרך אגב אני לא קונה פקאנים באריזות רק במשקלכנ"ל
למי צריך להתלונן?
פינאטס או משנת יוסף?
מניסיון שלי, ואתם מוזמנים גם..ולמה אם אני מבטלת מוצר הוא לא מתפנה אוטומטית להזמנה?
כנראה שזה לא באמת ועובדים עלינו בעיניים....
על האריזה החיצונית היה כתוב כשר לפסח, יודעת שבררו את זה עם המשגיח.
וואי היום כמה במשפחה אצלינו גילו ששוקולד צ'יפס שקנו במשנת יוסף בהזמנה של פסח הגיע בלי כשר לפסח
והם אפו עם זה בלי לשים לב ואכלו ,כמובן שנגרמה עוגות נפש גדולה מאד
מי שהזמין שוקולד צ'יפס ממליצה שיבדוק אם זה כשר לפסח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים