משהו הזמין מקפיא וקיבל ?

מישהו יודע, כרובית וברקולי שבמכירה הקרובה האם כשרים לפסח ?

של כל החבילות שהיו במכירה?
אין לי את האריזה החיצונית כמובן
אצלינו בשכונה זה מה שהודיעו ואמרו שהרב אישר את ההודעה.
מעבר לזה לא יודעת.
אני במקומך הייתי מתקשרת לעדה החרדית ובודקת מולם.
(אם באמת היתה בעיה, מאמינה שמשנת יוסף היו מיד מוציאים הודעה על התקלה)

הזמנתי גרביונים פעם ראשונה... אני שולחת את הילדים ורוצה להסביר להם מראש. לכן אני שואלת: זה כמו כל המוצרים שצריך לחפש ולאסוף או שזה מחכה ארוז איפשהו?

הזמנתי גרביונים פעם ראשונה... אני שולחת את הילדים ורוצה להסביר להם מראש. לכן אני שואלת: זה כמו כל המוצרים שצריך לחפש ולאסוף או שזה מחכה ארוז איפשהו?
מחכה ארוז.
אבל זה כנראה יהיה שקית אחת מתוך כמה עשרות או מאות שקיות..
תכינו אותם שיבואו עם הרבה סבלנות..

מחכה ארוז.
אני במקרים כאלו, שולח ילד כבר בהגיעי למקום להתחיל לחפש, בד"כ מסיימים ביחד...
אא"כ שפר עליו גורלו, וכשבא ראה את השקית למול עיניו...

מחכה ארוז.

אני במקרים כאלו, שולח ילד כבר בהגיעי למקום להתחיל לחפש, בד"כ מסיימים ביחד...
אא"כ שפר עליו גורלו, וכשבא ראה את השקית למול עיניו...
תודה רבה!
יש עוד מוצרים שמגיעים ארוזים?

חשד לסלמונלה בביצים ממשנת יוסף (הם קונים מחברת לסר ?)
צילום מההודעה
1743892250845.png

(משום מה זה נפתח בנטפרי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה