- הוסף לסימניות
- #4,321
משהו הזמין מקפיא וקיבל ?
ברור.מישהו יודע, כרובית וברקולי שבמכירה הקרובה האם כשרים לפסח ?
על האריזה החיצונית היה כתוב כשר לפסח, יודעת שבררו את זה עם המשגיח.שוקולד צ'יפס מהמכירה השבוע- על חלק כתוב כשר לפסח, על חלק לא.
כן, אני.משהו הזמין מקפיא וקיבל ?
אשמח גם לדעת, אם למישהו יש נסיון עם הטוסטר אובן. בדגש על אפיהלמישהו יש מידע על הטוסטר אובן?
של כל החבילות שהיו במכירה?על האריזה החיצונית היה כתוב כשר לפסח, יודעת שבררו את זה עם המשגיח.
באיזה עיר ?כן, אני.
מודיעין עילית, הגיע כבר לפני שבוע.באיזה עיר ?
הלם . אני גם גרה במודיעין עיליתמודיעין עילית, הגיע כבר לפני שבוע.
אצלינו בשכונה זה מה שהודיעו ואמרו שהרב אישר את ההודעה.של כל החבילות שהיו במכירה?
אין לי את האריזה החיצונית כמובן
מחכה ארוז.הזמנתי גרביונים פעם ראשונה... אני שולחת את הילדים ורוצה להסביר להם מראש. לכן אני שואלת: זה כמו כל המוצרים שצריך לחפש ולאסוף או שזה מחכה ארוז איפשהו?
אני במקרים כאלו, שולח ילד כבר בהגיעי למקום להתחיל לחפש, בד"כ מסיימים ביחד...מחכה ארוז.
אבל זה כנראה יהיה שקית אחת מתוך כמה עשרות או מאות שקיות..
תכינו אותם שיבואו עם הרבה סבלנות..
מחכה ארוז.
אבל זה כנראה יהיה שקית אחת מתוך כמה עשרות או מאות שקיות..
תכינו אותם שיבואו עם הרבה סבלנות..
תודה רבה!אני במקרים כאלו, שולח ילד כבר בהגיעי למקום להתחיל לחפש, בד"כ מסיימים ביחד...
אא"כ שפר עליו גורלו, וכשבא ראה את השקית למול עיניו...
ויטמינים, הלבשה וקוסמטיקהיש עוד מוצרים שמגיעים ארוזים?
הכל ביחד או שצריך לחפש כל אריזה בנפרד?ויטמינים, הלבשה וקוסמטיקה
בדר"כ לכל קטגוריה יש צבע שקית שונה.הכל ביחד או שצריך לחפש כל אריזה בנפרד?
זה לא רלוונטי לביצים שמשווקות בשבוע הקרוב.חשד לסלמונלה בביצים ממשנת יוסף (הם קונים מחברת לסר ?)
צילום מההודעה
צפה בקובץ המצורף 1938901
(משום מה זה נפתח בנטפרי)![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים