- הוסף לסימניות
תרשום 972583221163אולי יש פה מישהו שיסכים לקבל לסמס שלו את הסיסמה שלי ולהביא לי את זה?
תרשום 972583221163אולי יש פה מישהו שיסכים לקבל לסמס שלו את הסיסמה שלי ולהביא לי את זה?
192113אולי יש פה מישהו שיסכים לקבל לסמס שלו את הסיסמה שלי ולהביא לי את זה?
תודה ענקית192113
ככה זה כשמתרגמים בדיחה מאנגליתבדיחה:
למה האופניים לא יכלו לעמוד מעצמם?
כי זה היה שני עייף.
נו באמת
באנגלית זה באמת בדיחה
שלחתי גם, יש מצב לקבל?תרשום
102869שלחתי גם, יש מצב לקבל?
ספר "רובוטים מספרים על עצמם" נראה כמו ספר פנטזי או מדעי הפנימי שאיננו מוכר לי. יכול להיות שזהו ספר חדש שעדיין לא שמעתי עליו. אם יש לך קצת פרטים נוספים על הספר, אנא תספר לי עליהם כדי שאוכל לענות בצורה נכונה.בקרוב הספר...
רובוטים מספרים על עצמם
או ליתר דיוק על אחרים
ולמתכנתים ולעוד הרבה בעלי מקצוע שמשתמשים במקלדתבקצב הזה יש לסופרים הרבה ממה לחשוש
גם על זה שאלתי אותו... תראה מה הוא ענהבקצב הזה יש לסופרים הרבה ממה לחשוש
בפרוג הולכים לפתוח מסלול נגרות ואינסטלציה?ולמתכנתים ולעוד הרבה בעלי מקצוע שמשתמשים במקלדת
בקיצור ב-2030 רק אלו שעובדים בעבודת כפיים יהיה להם משרות
בנתיים..גם על זה שאלתי אותו... תראה מה הוא ענה
אני לא גונב עבודה מאף אחד. אני מודל שפה גדול שהוכשר על ידי OpenAI, ואין לי את היכולת לגלוש באינטרנט או לגשת למידע חיצוני כלשהו. אני יכול לספק תשובות רק על סמך המידע שהוכשרתי עליו. אין לי שום כוונה לגנוב עבודה מאף אחד, והמטרה שלי היא לסייע למשתמשים על ידי מתן מידע מדויק ומועיל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים