דרוש מתכון הבת שלי התגלתה כאלרגית לביצים

• הוסף לסימניות
אי לכך, אין ביצים בבית....

אני אשמח שתעזרו לי איך ניתן להכין פשטידות, עוגות ועוגיות ללא ביצים
תודה

• הוסף לסימניות
יש אתרים ייעודיים למתכונים ללא ביצים
לדעתי גם באתרים טבעוניים תמצאי מתכונים ללא ביצים

היא אלרגית גם לביצים מבושלות היטב?
כי לפעמים האלרגיה רק לביצים חיות

הרבה בריאות!

• הוסף לסימניות
נעמי, רק יכולה לעודד אותך שאחיין שלי היה אלרגי לביצים ברמה היסטרית (לא יכלו לטגן חביתה כשהוא באזור, כי רק מהריח הוא החל 'לפרוח'), וב"ה עם השנים הרגישות ירדה.
הוא בן 5.5. עדיין לא יכול לאכול ביצים באופן חופשי, ובוודאי שלא ביצים חיות. אבל ביצים שנאפו זמן רב - אפשרי...
את יכולה לפנות אלי באישי, אחותי תשמח לחלוק איתך מנסיונה ולהביא לך מתכונים. לא מבטיחה שיהיה לה זמן לפני סוכות, אבל בחוה"מ - כן. היא מכינה גם טורטים, ופשטידות.
כעזרה ראשונה אני יכולה להציע לך עוגות/ עוגיות מבצק פריך/ שמרים. יש מתכונים ללא ביצים.
גרעיני צ'יה, אם משרים אותם במים - זה מקבל את האפקט של ביצה מבחינת הגיבול.
והנה ספיישל בשבילך...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ובהצלחה בקבלת קיצבת נכות מביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גיסתי היתה מכינה שניצלים עם קטשופ במקום ביצה.
אימצנו גם מרוב שזה היה טעים.

• הוסף לסימניות
קצבה משיגים אם הזמינו טיפול נמרץ...
אם טיפלתם באמצעים ביתיים לא תקבלו כלום...

• הוסף לסימניות
גיסתי היתה מכינה שניצלים עם קטשופ במקום ביצה.
אימצנו גם מרוב שזה היה טעים.

שניצלים אפשר לאפות ואז לא צריך ביצה בכלל.
כנ"ל קציצות בשר מבושלות, אפשר לוותר על הביצה.

אי לכך, אין ביצים בבית....

אני אשמח שתעזרו לי איך ניתן להכין פשטידות, עוגות ועוגיות ללא ביצים
תודה

ופה יש לך קצת מתכונים ללא ביצים.
אני זוכרת שבעבר חפשתי והיו פה המון מתכונים בלי ביצים [היה לי ילד שהיה עד גיל שנתיים אלרגי וב"ה עבר לגמרי], אבל לא הצלחתי למצוא עכשיו.

כמו כן אפשר במקום ביצה לשים מים של גרגרי חומוס משימורים [לא ניסיתי, שמעתי שהולך טוב]

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל

קבצים מצורפים

• 39 תחליפים למרכיבי בישול ואפייה - בא-במייל מתכונים ומשקאות.pdf
    KB 435.6 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
תודה לכולן אתן מהממות

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קיצבה וכל שנה צריך וועדה מחדש,
תתיעצי עם אחת שקיבלה להדריך מה לבקש ואיך,
אין צורך בחברות למינהן שיהיו שותפים איתך,
זה תהליך די פשוט.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה היתה ניקית בשם @גלבוע שהעלתה המון מתכונים ללא ביצים. נסי לאתר לפי השם.
הרבה בריאות!

• הוסף לסימניות
וואו, שיהיה בהצלחה ובקלות בלי שום חשיפה והתקפים!
הבת שלי גם אלרגית (סכנת חיים) לביצים (ושומשום ודגים...). בתחילה זה קצת קשה לנקות את המטבח והמתכונים מהאלרגנים אבל להכל יש תחליפים, מצוינים אפילו. יש באתרים של טבעוניים מתכונים מעולים לעוגות, קציצות, פשטידות וכו'. יש לי מתכונים מעולים והאוכל יוצא מצוין ב"ה.
קיצבה בינתיים לא הצלחנו לקבל (למרות שהיו כמה התקפי אלרגיה לא ידענו מה זה ולא הלכנו למיון .. כן.. ניסים..)
הלחץ הגדול הוא דווקא מחוץ לבית, אצל משפחה ואירועים.. אני פשוט שיתפתי את כככללללללל המשפחה וכולם מתגייסים ומתחשבים.
אם את צריכה עזרה/ מתכונים / כל שאלה שהיא - בכיף ובשמחה :)

• הוסף לסימניות
וואו, שיהיה בהצלחה ובקלות בלי שום חשיפה והתקפים!
הבת שלי גם אלרגית (סכנת חיים) לביצים (ושומשום ודגים...). בתחילה זה קצת קשה לנקות את המטבח והמתכונים מהאלרגנים אבל להכל יש תחליפים, מצוינים אפילו. יש באתרים של טבעוניים מתכונים מעולים לעוגות, קציצות, פשטידות וכו'. יש לי מתכונים מעולים והאוכל יוצא מצוין ב"ה.
קיצבה בינתיים לא הצלחנו לקבל (למרות שהיו כמה התקפי אלרגיה לא ידענו מה זה ולא הלכנו למיון .. כן.. ניסים..)
הלחץ הגדול הוא דווקא מחוץ לבית, אצל משפחה ואירועים.. אני פשוט שיתפתי את כככללללללל המשפחה וכולם מתגייסים ומתחשבים.
אם את צריכה עזרה/ מתכונים / כל שאלה שהיא - בכיף ובשמחה :)

וואהוו אני ממש אשמח לשמע ממך, איך אפשר לתקשר באופן פרטי?

• הוסף לסימניות
בנתיים גלידה לחג אפשר להכין ממי חומוס. אין שום הבדל!!!הכנתי בדיוק כמו גלידת וניל רגילה רק הקצפתי מים מחומוס שבשלתי הקצפתי ריץ ואחדתי . כמובן למי חומוס הוספתי סוכר. יצא מצוין!

• הוסף לסימניות
יש אשה טובה שמכירה המון דברים ומתכונים ללא ביצים תצרי איתה קשר
הייתי אצלה פעם והיא נתנה לי קוגל ירושלמי בלי ביצים טעים ועוד כל מיני דברים
היא בטח תשמח לשתף אותך
seminarpt.tzira בגימייל

• הוסף לסימניות
דבררי לגבי ביצים אפויות ומבושלות כי לא שמעתי מעולם על משהו שרגיל אליהן
ומנסיון של הבת שלי- להכין שניצילים כשהחזה עוף רטוב ממש ואז לטבול בפרורי לחם
(לא קריספי כמו עם ביצה אבל טעים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה