- הוסף לסימניות
נראה לי רק ילדצרידות יכולה לזכות בנכות אם מוגדרת בסעיף ליקוי תקשורת, או מה שקלינאי אמור לטפל.
לא מבוגר
נראה לי רק ילדצרידות יכולה לזכות בנכות אם מוגדרת בסעיף ליקוי תקשורת, או מה שקלינאי אמור לטפל.
אחדד את שאלתי.צרידות יכולה לזכות בנכות אם מוגדרת בסעיף ליקוי תקשורת, או מה שקלינאי אמור לטפל.
אני מעולם לא השתמשי בפטור מתור שיש לי.
[נכון שאף אחד לא אומר מה הסיבה, אבל ע"פ רוב למתבוננים יש אפשרות חיצונית כל שהיא לראות]
זה לא שירות לציבור, זו התחשבות בציבור, ו-כן בהחלט התחשבות שהיא גם טיפה מעבר למה שנדרש ממני.אני באמת לא מבינה את ההודעות האלה.
לא אישיתאליך אבל זה חוזר בשלושת האשכולות המקבילים.
מי שיש לו פטור מתור כי מבעיתו הרפואית קשה/כואב/מציק לו לחכות
שישתמש
זה לא שום שירות לציבור ולא גבורה לא להשתמש (ואין מדליה)
מי שהפטור שלולא מחמת הכנ"ל
סתם זכה מההפקר
באמת הגון שלא ישתמש
אבל תכל'ס מותר לו.
לגבי 'ולא לבני משפחתי' זה אני אפילו לא רוצה לחשוב שקיים
זה יושר בסיסי (גםעל זה אנילא מחלקת מדליות)
עצם זה שאת כותבת את זה בכלל
רק מראה שיש כאלה שיש עושים את זה,
וזה מוסיף לחוסר אמון של הציבור בפטור
ולאלכבד גם את מי שצריך.
כדאי לנסות להבין לפני שמגיבים.כמה אתה מתעסק עם קצבאות נכות?
המשפט הזה כ"כ לא נכון.
לא מחלות פנימיות,
לא מחלות נוירולוגיות.
לא כל הלקויות
לא גידולים
ועוד ועוד.
זה לא שירות לציבור, זו התחשבות בציבור, ו-כן בהחלט התחשבות שהיא גם טיפה מעבר למה שנדרש ממני.
לא, לא "זכיתי מההפקר" ולאף אחד זו לא "זכות" לקבל פטור מתור. בבקשה היזהרי בלשונך!
כתבתי שמבחינת המציאות שאני נתקל בה ע"פ רוב אני רואה בהתבוננות חיצונית את סיבת הזכאות.
[אולי כי אלו שבעיקר מנצלים זאת יותר רואים עליהם, או שיש יותר כאלו מאשר הדברים שהזכרת]
וממי שיש לו בסיבה שאינה תלויה בקושי וכאב לחכות בתור
ומתחשב ולא משתמש בו
אני גם לא מתעלפת.
ראוי להערכה אבל הייתי מעריכה יותר אם לא היה מרגיש כה גבור
אלא עושה את זה בענוה ובהכרה של מקומו ושל מהות הפטור.
נראה לי רק ילד
לא מבוגר
ב"ה לא מכירה מקרוב ממש...אחדד את שאלתי.
איזו צרידות נותנת פטור מתור?
לא מספיק מתמצא, אבל נראה לי שאין כזה דבר, וזה לא עומד בתנאי הסף לקבלת פטור מתור.
הוא לא בהכרח מרגיש גיבור. אולי הוא מרגיש שהוא עושה את מה שהוא צריך לעשות? לא איזה אביר ואציל.
יש אנשים שלא סיגלו לעצמם את השפה של 'מגיע לי' ואת הפריווילגיות. יש כאלו שלא זוכרים בכלל שיש להם את הזכאות הזו...
להעמיד דברים על דיוקם, אחרי שזלזלת.אז מה כ"כ חשוב להגיד את זה עכשיו?
אז ממש כדאי שתחזרי שוב להודעה שלי שאותה ציטטת ותראי כמה שטויות את מדברתלא מההפקר, מהמצב, מהמדינה.
אין לי בעיה שהשתמש כל מי שיש לו.
בכל מקרה אנשיםעם בעיות ניידות, כאבים,
לא צריכים להתחשב בזמן של אחרים
על חשבון הבריאות והכוחות שלהם.
זהא חסד.
את לא חייבת להסכים אתי,
אני לא כותבת את זה בשבילך.
ועוד אנשים כותבים 'שכנעתי חבר שלי שיש לו פטור בסיבה מוצדקת לחכות והוא הקשיב לי'
זה עוול בעיניי
אם לחבר שלכואב, או מחליש,
מי אתה שתשכנע אותו לחכות
מי הםציבור הממתינים מול הגוף שלו
מי מהממתינים יעשה עבורו את מה שיווצר ממנו לעשות אח"כ משום שנחלש בתור
מי ישלים את שעות העבודה שלא הצליח להשלים כי היה צריך לנוח
וכולי.
לפעמין פטור מתור זה הכסא גלגלים של הבנאדם
שאין שום התחשבות בלא להתמש בו.
וממי שיש לו בסיבה שאינה תלויה בקושי וכאב לחכות בתור
ומתחשב ולא משתמש בו
אני גם לא מתעלפת.
ראוי להערכה אבל הייתי מעריכה יותר אם לא היה מרגיש כה גבור
אלא עושה את זה בענוה ובהכרה של מקומו ושל מהות הפטור.
מוזר.
כל החברות שלי עם פטור מתור
(חוץ מאלה על כסא גלגלים)
לא היית מנחש.
איזה "מלווים?????"מתוך אלו שבוחרים לנצל זאת - מכניסים איתם את בני המשפחה כ’מלווים’.
זו אינה דמגוגיה, אלא מציאות עגומה של חקיקה לא הוגנת וניצול לרעה.
בפועל יש שמנצלים את הפטור, מסיבות כאלו ואחרות, מוצדקות או לא, עם כל המשפחה.איזה "מלווים?????"
מלווה אחד לילד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים