- הוסף לסימניות
בשביל הלוואות בבנקים צריך להוכיח הכנסות,לרובם יש
במיוחד לאלה שלא מבינים כל כך בכלכלה, ויקנו דירה מיד בחתונה עם משכנתא אדירה...
לפחות היתרון שיוכלו לקבל הלוואות בקלות
כך שלא כולם יכולים לקחת בלי סוף
בשביל הלוואות בבנקים צריך להוכיח הכנסות,לרובם יש
במיוחד לאלה שלא מבינים כל כך בכלכלה, ויקנו דירה מיד בחתונה עם משכנתא אדירה...
לפחות היתרון שיוכלו לקבל הלוואות בקלות
לא כל כך מורכב להוכיח הכנסותבשביל הלוואות בבנקים צריך להוכיח הכנסות,
כך שלא כולם יכולים לקחת בלי סוף
כי?קהילה קדושה כלשהי שלא אנקוב בשמה
www.prog.co.il
אתה אומר את זה מנסיון??קלי קלות להוציא הלוואה ביחס לטרללת של הגמ''ח המרכזי
אתה אומר את זה מנסיון??
רוב הטענות שנאמרות פה ביחס לכדאיות שבגמ״ח לדעתי נכונות, אבל-
אני לקחתי הלוואה מהגמ״ח וזה היה אחד הדברים הקלים והמהירים!!!!
תדברו הגיון ותפסיקו לדבר ״שנאה״...
הייתי מאד כועס עליהם אם הם היו נותנים הלוואות בלי ערבים.לא ניסיתי בעצמי
אבל הם דורשים ערבים ולא לכולם זה קל ונעים
ומשמועות ששמעתי הבנתי שזה תהליך ארוך
אני מדבר בעיקר על עניין הערבים שמאוד מקשה
לקחנו משכנתא ומימשנו יחידות בגמ"ח המרכזי במקביל.לא ניסיתי בעצמי
אבל הם דורשים ערבים ולא לכולם זה קל ונעים
אם הגמ"ח המרכזי היה מתנה את ההלוואה שלו ברף הכנסות מסוים, והיה לו מספיק שיניים לגרור את הלווה להוצל"פ ולעקל לו את הנכס,את גמ''ח לאומי או גמ''ח הפועלים
יש לו שיניים הרבה יותר אפקטיביות – הוא דורש ערביםאם הגמ"ח המרכזי היה מתנה את ההלוואה שלו ברף הכנסות מסוים, והיה לו מספיק שיניים לגרור את הלווה להוצל"פ ולעקל לו את הנכס,
לדעתכם הוא עדיין היה נקרא גמ"ח?
אז הבנק.
אפקטיביות יותר או פחות, לא ידוע לפי מה החלטת.יש לו שיניים הרבה יותר אפקטיביות – הוא דורש ערבים
באמת מענין אותי איך קורה הנס שמי שלא יכול להשקיע פתאום יש לו יכולת החזר של כ2000 שח לכ20 שנה..לא יודעת מה אתם חושבים על הגמ"ח המרכזי
יכולה להגיד מנסיון שזה אחד הניסים בנישואי ילדים....
וזה לא סותר שמי שיכול שישקיע גם באפיקים מניבים
כשתגדלי - תביני!באמת מענין אותי איך קורה הנס שמי שלא יכול להשקיע פתאום יש לו יכולת החזר של כ2000 שח לכ20 שנה..
מעדיפה להבין כשאני עוד צעירה ולהערך בהתאם..כשתגדלי - תביני!
![]()
בן משפחה שחתם ערבות לפני 5 שנים על הלוואה, קיבל דרישת תשלום שבוע שעבר מהגמ"ח, ע"ס של כ150 אל"ש (זה הסכום שנותר מ-2 ההלוואות שנתן).מעניין כמה פעמים הגמ"ח תבע את ההלוואה מהערבים (כל ערב על יחידה אחת) לעומת פעמים שבנקים פתחו בתהליכי הוצל"פ, או רק מכתבים מעו"ד למצער, באופן יחסי באחוזים.
הכסף שהלך למטפלת . לחוג שחיה, לטיפול רגשי, למשקפיים, למסלול בסמינר, לישיבה, לביגוד >>> להחזר הלוואה.באמת מענין אותי איך קורה הנס שמי שלא יכול להשקיע פתאום יש לו יכולת החזר של כ2000 שח לכ20 שנה..
בחתונות הראשונות נשארו כל ההוצאותחוג שחיה, לטיפול רגשי, למשקפיים, למסלול בסמינר, לישיבה, לביגוד
נכון. אין מושלם, אולי למי שמכניס מעל ומעבר לממוצע.בחתונות הראשונות נשארו כל ההוצאות
ואף עלו מהתקופה שהיו זוצ"ים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים