- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרות הדר;1485246:דווקא אנחנו זכינו באוסם שנה שעברה
צילצלו אלינו די מהר
וקיבלנו את הפרס
אז-----
מומלץ להשתתף
וכמה אריזות שמרתם בשביל לזכות?
נכתב ע"י פרות הדר;1485246:דווקא אנחנו זכינו באוסם שנה שעברה
צילצלו אלינו די מהר
וקיבלנו את הפרס
אז-----
מומלץ להשתתף
נכתב ע"י ר.ב.;1485373:בהערת צד
לגבי שמירת המוצרים, כולל קטשופ ורטבים וכד'
לא שטפתי ולא טרחתי לנקות שום אריזה! שמתי הכל בשקית בסוף המקרר שלא יסריח... וזהו!
וטוב שכך כי לא זכיתי וחבל שהייתי טורחת....
חסום לי הקטלוג.
משהי יכולה להוריד ולשים כאן לטובת כולן.
תודה מראש
נכתב ע"י יעל;1484331:כנ"ל לגבי מבצעים נוספים כמו עילית שהבטיחו שוקולד אצבעות לכל משתתף ומשחק קלפים.. מי שקיבל שיעדכן..
וכמו במבצע של מטרנה משכורת לשנה שלא ידוע מי הזוכה המאושרת.
וכו וכו'..
במכולת בדקתי ולא היהנכתב ע"י tttsarattt;1485384:1. קבלו את זה גם בדואר
2. יש את זה בכל סופר שכונתי\מכולת חרדי
נכתב ע"י צילומנציה;1485803:ואני נתקלתי שנה שעברה בכמה פריטים שהקשתי אותו קוד, איך זה יכול להיות, וכן מה אני אמורה לעשות אם חלק מהאותיות מטושטש ולא קריא
נכתב ע"י rber;1485833:יש מוצרים עם מספר סידורי זהה זה תלוי באיזה מפעל יוצר וכו'
אני ממליץ על שאלות כאלו לשלוח מייל למייל שמופיע בחוברת....
להכל יש תשובות
נכתב ע"י skl;1486804:בשביל הסקרנות,
מטעם מי את?
נכתב ע"י bhj;1486820:האם אני חייבת לשמור מוצרים או שאפשר לצלם אותם מכל הכיוונים ואת המספרים בגדול וכד ואז לזרוק אותם?
לא מתאים לי שקיות של שקדי מרק וקופסאות קטשופ ריקות בבית!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: aabb1 //