הנס קרה וברוך ה' קיבלתי הודעה שזכיתי במחיר למשתכן בהגרלה 2199 פרויקט 8 של אפי קפיטל,
מיקום הזכיה הוא 180, אשמח לפרטים לגבי הזכיה שלי אם זה שוה, ואיך אני ממשיך הלאה כי אין לי ידיעה בתחום, תודה רבה.
איזה נס שביטלת בנצרת...

בינתיים, הייתי בקשר רציף ביום האחרון עם מתכנת מוכשר שיצר אתר חדש ונפלא המחשב בצורה מדוייקת ביותר את סיכויי הזכייה בערים השונות, בתוספת עוד כהנה וכהנה (כגון מחשבון דינאמי לשינוי גודל הדירה/ המרפסת/ המחסן, ועוד).
מצרף כאן קישור לאתר שלו (הנתונים מדוייקים יותר משל ליעד יוסף, ולצערי מעט נמוכים יותר).
יש פערים משמעותיים במחירים
באתר הזה המחיר בבית שמש ל4 חדרים הוא 1,181,888
ובאקסל רשום 1,590,579
מה הנכון ?

הוא גם כותב שם שהסיכוי למקומיים בבית שמש 2.82%, זה הרבה יותר ממה שרשום באקסל.

האם כדאי להמתין עם ההרשמה להגרלה או שכבר אין סיבה?

יש שינויים משמעותיים בין האתרים בקשר לסיכויי הזכייה.
למשל נוף הגליל אצל ליעד יוסף8.3% ואצלו 6.91%
קרית עקרון אצל ליעד, 4.31 ואצלו 3.76
וכן על זה הדרך.
מעניין אם זה רק בגלל הנכים או עוד סיבות. זוכר בעבר שעשיתי ידנית וליעד יוסף לא תמיד היה מדויק

אם יש לנו זכאות בן מקום גם בבית שמש וגם בירושלים, כדאי להמר על שניהם (אם נגיע למסקנא שיש יכולת)?

ב- 10/2024 הייתי מקום 81 ברשימת ההמתנה בהגרלה 2025 בבית שמש.

10.2024.jpg

כעת התקדמתי למקום 86.

08.2025.jpg

האם ההמלצה היא להירשם להגרלה הנוכחית?

הנס קרה וברוך ה' קיבלתי הודעה שזכיתי במחיר למשתכן בהגרלה 2199 פרויקט 8 של אפי קפיטל,
מיקום הזכיה הוא 180, אשמח לפרטים לגבי הזכיה שלי אם זה שוה, ואיך אני ממשיך הלאה כי אין לי ידיעה בתחום, תודה רבה.
אני יש לי גם זכייה שם . וזה נקרא זכייה טובה .אגב אם מישהו יודע למה עדיין לא קראו שם לבחור דירות כי עבר כבר מההגרלה כמעט שלש שנים

לא רוצה להטריח מדי (עבדת כבר מספיק), אבל אם תוכל לתקן את הטבלה שלך ולהעלות מחדש לספוילר, זה כנראה יהיה עזרה גדולה לציבור (יש כאלו שבודקים רק שם, ולא באקסל של @למה זה תשאל לשמי).
בבקשה, רצ"ב.
הוספתי גם עמוד 2 טבלת סיכויי זכייה ותוחלת זכייה.
אולי כדאי לנעוץ בספוילר את המתוקן שלי ושל @למה זה תשאל לשמי, במקום הקודם.

קבצים מצורפים

• הגרלת אוגוסט 2025 מתוקן.pdf
    3.8 MB · צפיות: 20
שתיהן הגרלות טובות לבני מקום. תוסיפי להן את עפולה ובהצלחה
ובדיוק בטבלה שצירפתי עכשיו על "תוחלת הזכייה" (הרווח הצפוי כפול סיכויי זכייה - מדד מוכר לקביעת שוויי הגרלות), ניתן לראות איך שירושלים ובית שמש לבני מקום, נמצאים גבוה גבוה ב"תוחלת הזכייה". ע' 2 לטבלה.

תודה רבה, איך אני יכול לדעת אם היה כבר בחירת דירות?
נראה שלא היה - תראה כאן:
כמו כן, יש איגוד זוכי אופקים, שלח מייל אל 08992 ג'ימייל.קום.
אגב, ביקרתי שם לפני חודשיים וחצי וכל השטח היה עדיין ריק לגמרי, (חוץ מ3 בניינים כמעט מוכנים...)
לפני שבוע הייתי שם שוב ואי אפשר לזהות את המקום,
הכל מלא בניינים בשלבים שונים. בהגרלה שלנו (2201) כבר בנו שלד עד לקומה 4-5,
לפני חודשיים וחצי היה שם רק חול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה