- הוסף לסימניות
- #21,081
1. אני נמצא באותו סרט רק אין לי בעיה לההמתין גם 5 שנים לחוזה ?שאלה טובה.
ההגרלה הזו היא ה"נעלם" הכי גדול אולי בתולדות התוכנית.
מצד אחד, רווחים פנטסטיים של מיליון ש"ח+ בהשקעה נמוכה יחסית ובמיקום סופר מבוקש. ומצד שני , לאור הטלטלות הרבות והסחבת בפרויקט, לא ממש ברור מה מצב הזוכים (בפרט האחרונים שבהם), מתי ייחתמו החוזים, ומתי הדירות יהיו מוכנות.
בקשר לסיכויים, הוסיפו להגרלה הזו עוד דירות לזוכים - כך שיש כעת 604 דירות. אתה במקום 68, כך שאם נחשב את כל הרשימה שלפניך, אתה צריך כ10% ביטולים כדי לזכות.
10% זה מספר נמוך יחסית שבדרך כלל מספיק לזכייה, אבל אני לא יודע אם זה יקרה גם בהגרלה כ"כ מבוקשת, וגם אם יקרה, אני לא יודע מה יעלה בגורל הזוכים האחרונים (כרגע נראה שלא בונים את כל הפרוייקט אלא רק חלק ממנו, והשאלה היא מה ילך לשוק החופשי, מה להגרלות, ומתי אם כן ימשיכו בבניית שאר הפרויקט).
שורה תחתונה, הנעלמים כאן גדולים מאד, ואין לי הכרעה ברורה כיצד לנהוג במצבך, בפרט אם אתה מעוניין במגורים במקום.
| הרשמה | סיום הרשמה | דירות בהגרלה | זכאות | יישוב | בן מקום | משפר דיור | *מיקום זכייה | מצבך בהגרלה | **מקומך בתור | ***מקומך בתור כבן מקום | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ביטול השתתפות | 24/07/2022 |
| 2052 | 03/07/2022 | 17/07/2022 | 492 | חסרי דיור | בית שמש | לא | לא | 794 | לא זכה | 70 |
3. מה דעתך בגלל שזה כזה הרבה זמן להמתין לכן בכל זאת יהיה 10 אחוז ביטולים ודאי
הנושאים החמים