תודה רבה על המענה, ועל כל ההשקעה האדירה שלכם כאן.
יש לי שאלה נוספת בנוגע להגרלה הנוכחית
נרשמתי להגרלות בנוף הגליל ועפולה
לגבי העיר השלישית אני חושש להירשם במצפה רמון.
ראיתי שממליצים במקום זאת על קרית גת או קרית ביאליק.
האם באר שבע לא באה בחשבון? ההבדל בסיכויים לא כ"כ גדול, ובמחיר - ההבדל יותר משמעותי.
מה שכן חשבתי שיתכן שלקרית גת יש יותר פוטנציאל לעלייה עתידית של המחירים, האם זה נכון?
ושוב תודה על הכל

הושקעה עבודה רבה בטבלאות. יש בטבלה הראשונה למטה אפילו רשימות של ערים לפי רווח. ולא רק זה, אלא 2 רשימות נפרדות לפי מדל"ן ולפי השמאי ואפילו לפי ממוצע למהדרין מן המהדרין או לבעלי ה-OCD מביננו רח"ל.

גם באתר החדש של משה פ. ניתן לעמוד על הכותרת של "רווח בש"ח ממוצע" והוא יסדר לך את הערים לפי הרווח הגבוה ביותר מהגבוה לנמוך לפי השמאי. אני בדרך כלל עומד על הכותרת "סיכויי זכייה לכללי" והוא מסדר לי את הערים לפי סיכויי הזכייה מהגבוה לנמוך. מה שיפה שזה גם נשמר לכניסות עתידיות ולא צריך כל פעם לסמן את זה.

אז לפני שזורקים שאלות סתם בשביל הסקרנות נא לעיין קצת. אין סיבה שאני או @בית שמשניק נעבוד פה במשמרות על דברים שניתן למצוא בקלות.
תיכף חוזרים מפגרת בתי המשפט, אז בכל מקרה אהיה כאן פחות, אבל הושקעה פה הרבה עבודה על ידי רבים וטובים, חבל לא לנצל אותה ולעיין קצת לפני ששואלים.

יש את האתר של משה פ. המצוין ובנוסף את הטבלאות השונות המצוינות גם הן, שאמנם אין פה מנהלים אז אין בספוילר את העותק הכי מעודכן שנוגע למחירי השמאי (את זה אפשר לראות באתר של משה פ.), אבל יש את מדל"ן והממוצעים שגם אם הן לא העותק האחרון והכי מעודכן שניתן למצוא בחיפוש אחורה, זה כשר וישר לאוכלי רבנות : )
נראה לי שמרוב כל השאלות והתשובות מי שרוצה לעבור על הדפים ולקבל מענה ממש מתבלבל לא ברור פה העסק
צריך לעשות משהו מסודר כמו המאמר של @בית שמשניק שמי שרוצה לעיין עובר שנייה על הדברים וברור לו
מרוב כל השאלות והדקויות זה מבלבל את האמת חוץ מעפולה אני לא יודע מה לעשות ואני עוקב עדוק של האשכול
לכן אגב ביקשתי לדבר איתך בפרטי אבל לא נורא יש לי את בית שמשניק בפרטי אני ידבר איתו אתם די זהים
אני אשכרה מבולבל איפה יותר רווח איפה שווה יותר הלוואי ומישהו יכול לעשות משהו בעניין...

שלום לכולם, ותודה מראש!

אני בן מקום בירושלים.
נרשמתי לירושלים [הר הצופים] ולעפולה.

על העיר השלישית מתלבט בין קריית גת [עם הרווח המכובד] לקריית עקרון [עם הסיכויים היותר סבירים], האם תוכלו לעזור לי לנתח ולפשוט את הספק [אין לי צדדים ברורים, רק מרפרוף כאן באשכול עולים לי שני הערים הללו].

ואולי בכלל נוף הגליל?
הספק המשמעותי לדעתי הוא בין נוף הגליל לקרית עקרון (בקרית גת הסיכוי נמוך יחסית לשתיהן).
נוף הגליל סיכוי זכיה יותר גבוה, מחיר יותר זול, רווח באחוזים יותר גבוה, אבל רווח בש"ח יותר קטן כי זו עיר זולה.
קרית עקרון סיכוי זכיה יותר נמוך, מחיר יותר יקר, רווח באחוזים יותר נמוך, אבל הרווח בש"ח יותר גדול.

אם יש לך את התקציב 1.7 מיליון, אני אישית (ולאחר התלבטות) הייתי מעדיף את קרית עקרון שיש לה פוטנציאל יפה לאור המיקום שלה.

נערך לאחרונה ב:
מעניין עד סוף היום באילו ערים יתפרסמו היום חוברות מכרז.
מוזמנים להעלות לפה :)
ראשון לציון הראשונה (ואולי האחרונה...) מאזור המרכז עם פרסום חוברת למכרז!

קבצים מצורפים

• חוברת המכרז.pdf
    4.4 MB · צפיות: 13
נערך לאחרונה ב:
תודה רבה על המענה, ועל כל ההשקעה האדירה שלכם כאן.
יש לי שאלה נוספת בנוגע להגרלה הנוכחית
נרשמתי להגרלות בנוף הגליל ועפולה
לגבי העיר השלישית אני חושש להירשם במצפה רמון.
ראיתי שממליצים במקום זאת על קרית גת או קרית ביאליק.
האם באר שבע לא באה בחשבון? ההבדל בסיכויים לא כ"כ גדול, ובמחיר - ההבדל יותר משמעותי.
מה שכן חשבתי שיתכן שלקרית גת יש יותר פוטנציאל לעלייה עתידית של המחירים, האם זה נכון?
ושוב תודה על הכל
באר שבע אכן זולה יותר, ועם רווח דומה לקרית ביאליק וקרית גת (על פי השמאי), אבל הפערים בסיכויים כן משמעותיים.
המצב כרגע:
ק. ביאליק - 1.54% (1 מתוך 65).
ק. גת - 1.39% (1 מתוך 72).
באר שבע - 1.1% (1 מתוך 91).

למי שאין את היכולת הפיננסית לקרית ביאליק/קרית גת, הייתי ממליץ על באר שבע. אבל למי שיש את היכולת, הייתי ממליץ יותר על קרית ביאליק/קרית גת בגלל הסיכויים העדיפים, כאשר מתוך 2 הערים הללו קרית ביאליק עם אחוזים קצת יותר טובים, אבל מצד שני בקרית גת ההיתר במצב הרבה יותר מתקדם, וגם הצפי לעליית מחיר שם לכאורה גבוה יותר כמו שציינתם.

זוכה שזכה בקריית גת מערב בהגרלה 2345 והוא זכאי להיכנס להגרלה כנכה רתוק האם משתלם לו לבטל את זכייתו בשביל הגרלה אחרת?

נראה לי שמרוב כל השאלות והתשובות מי שרוצה לעבור על הדפים ולקבל מענה ממש מתבלבל לא ברור פה העסק
צריך לעשות משהו מסודר כמו המאמר של @בית שמשניק שמי שרוצה לעיין עובר שנייה על הדברים וברור לו
מרוב כל השאלות והדקויות זה מבלבל את האמת חוץ מעפולה אני לא יודע מה לעשות ואני עוקב עדוק של האשכול
לכן אגב ביקשתי לדבר איתך בפרטי אבל לא נורא יש לי את בית שמשניק בפרטי אני ידבר איתו אתם די זהים
אני אשכרה מבולבל איפה יותר רווח איפה שווה יותר הלוואי ומישהו יכול לעשות משהו בעניין...
אין בדברים האלו תשובות מוחלטות, וכל אחד שיעשה כהבנתו ורחשי ליבו.

אבל אם רוצה בקיצור - הלכה למעיישה ולאור ההתקדמות מצב ההגרלה והסיכויים השונים,
אז הסיכום לדעתי לפחות הוא עפולה, נוף הגליל ומצפה רמון לכל התקציבים.
מי שיכול לקנות ב-1.7 מיליון ש"ח, אז קרית עקרון במקום מצפה רמון. וזהו.

ממה שהבנתי ממך פה, אז התקציב שלך לא גדול, אז במקרה שלך התשובה ממש פשוטה
לכולי עלמא ולכל השיטות: עפולה, נוף הגליל ומצפה רמון, ואין לך מה להסתבך בזה.

הנה קיבלת תשובה מלאה לשאלה הפרטית.

נערך לאחרונה ב:
זוכה שזכה בקריית גת מערב בהגרלה 2345 והוא זכאי להיכנס להגרלה כנכה רתוק האם משתלם לו לבטל את זכייתו בשביל הגרלה אחרת?
שיבדוק בהמשך לקראת סוף ההגרלה. יתכן שימצא ערים עם רווחים גבוהים יותר (ויקרים יותר) עם 100% זכייה לנכים רתוקים או קרוב לכך.
נכנסים לכל הגרלה באתר דירה בהנחה וניתן לראות כמה מיועד לנכים וכמה נכים נרשמו.

שמח לראות שכפי שהערכתי החבר'ה ברמ''י אכן מעלים חוברות היום...
אני מקווה שיהיה להם שכל להתמקד היום רק בערים שממחר לא תהיינה בהן הגרלות.

תודה ל @פתרון דיור על העדכונים!

שמח לראות שכפי שהערכתי החבר'ה ברמ''י אכן מעלים חוברות היום...
אני מקווה שיהיה להם שכל להתמקד היום רק בערים שממחר לא תהיינה בהן הגרלות.

תודה ל @פתרון דיור על העדכונים!
מי שישמע כמה מכרזים עלה החוברת בינתיים? (דובר על 25K)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה