בדיוק בשביל זה כתבתי את המאמר הזהמיש איך לדעת כבר בשלב הזה כמה דירות 3/4/5 חדרים יהיו בפרויקט 2415 אלעד ?
ומישהו יודע איפה ניתן להשיג עוד פרטים על מצב הפרויקט וכו' ?
מה שכמובן עוזר רבות ברוכש למגוריםרק אציין שאני מבין בנתונים פיזיים של איזורים מסויימים כמו כיוונים ונוף, לא בנתוני הרווח כמו כמה מרוויחים על כל דירה וכמה חדרים לקחת.
יש היתר כבר לפני חודשיים, אבל באתר של אשל הירדן אין מידע ופרטים. מה שאפשר לעשות זה במקרה כזה, זה להיכנס לאתר העירייה, קודם להוריד את התוכנה החינמית שיכולה לפתוח קובץ הנדסה (עדיף במחשב עם זיכרון פנימי גבוה ומעבד i5 ומעלה), יש 3 תוכניות שאושרו וגם מדובר בפרויקט ענק של 460 דירות, אז עבודה רבה לפניך.. בארכיב הקבצים למטה להוריד את הקובץ (גרמושקה) שהובא לאישור.מיש איך לדעת כבר בשלב הזה כמה דירות 3/4/5 חדרים יהיו בפרויקט 2415 אלעד ?
ומישהו יודע איפה ניתן להשיג עוד פרטים על מצב הפרויקט וכו' ?
כדאי להיזהר כשעונים למישהו שכעת בצומת החלטה...גם לאלו שיכולים לעמוד בתשלומים שם בהגרלות באלעד, זה לא העסקה הכי כדאית יחסית ל'דירה בהנחה', אבל עדיין שווה כי המחיר פחות מהשוק.
אני בעצמי הקשבתי ל @בית שמשניק לפני שנה וביטלתי את הזכייה באלעד, כי אין לי אפשרות בתכל'ס לקנות שם.
שלום גם אני זכיתי מה קורה באמתמישהו יודע להגיד לי מה קורה עם הגרלה 2416 אלקטרה באלעד
זכיתי אך אין לי מושג קלוש מה קורה
בתודה מראש
טל עזרא טען אתמול בפייסבוק "כרגע מדובר לפי השמועה שההרשמה תפתח עוד כ-4 שבועות", כאמור לויודע מהן מקורותיו. אולי את זה בכלל לקח מהפורום פה שמישו סיפר שקיבל מייל מבבצ'יק על תוך חודש.מתי ההגרלה הקרובה יש מידע ?
זכריה?טל עזרא
הרבה זמן 4 שבועות..טל עזרא טען אתמול בפייסבוק "כרגע מדובר לפי השמועה שההרשמה תפתח עוד כ-4 שבועות", כאמור לויודע מהן מקורותיו. אולי את זה בכלל לקח מהמייל שמישהו מהפורום פה שמישו סיפר שקיבל מייל מבבצ'יק
אכן זכריה. עכשיו מבין למה לא הצלחתי לתייג : )זכריה?
אשמח לדעת איזה מספר זכיתם בהגרלה כי מעניין אותי כמה ביטלו עד כה ??שלום לכולם
קבלתנו לפני שלשה ימים הודעה על זכיה בהגרלה באלעד- מספר 2365, אפי קפיטל
קבלנו הודעה לבוא לבחור דירה בעוד שבועייים.
אם למשהו יש מידע- יעזור לנו מאד!
מה מצב הפרויקט, האם הוא אחרי אישורים, כמה זמן הצפי של הבניה
והאם מישהו יודע על אנשים שזכו או קבוצות מייל-צ'אט לזוכים בהגרלה
טלפונים או מיילים של אנשים שמתעסקים ב"איך לבחור דירה" בפרוייקטים של מחיר למשתכן (אפילו בתשלום)
או כל מידע אחר בענין הפרוייקט והמחירים שלו
נשמח מאד לכל בדל מידע- אין לנו מאיפה להתחיל, והדד ליין ממש צפוף...
תודה רבה רבה לכל מגיב![]()
תודה על ההבהרה!ההגרלה של בית שמש אחר כך הייתה עם סיכויים ממש טובים, אכן מקרה נדיר.
אני יעשה קצת סדר, לגבי אלעד עכשיו כשהגיעו הרבה לבחירת דירה, ביטלו כשראו בעצם במה הדברים אמורים. זה אמנם מקרה ייחודי, אבל בעצם בכל זכייה והגרלה צריך לעשות שיעורי בית. אני ממש לא אמרתי לבטל, אלא הסברתי ש @בית שמשניק ראה למרחוק בדיוק מה שקורה עכשיו.
אם אלו שעכשיו בשלב בחירת הדירה מבטלים, היו עוברים על המידעכאן, היו מבינים את המצב ונרשמים לבית שמש או משהו אחר במקום ואף הרבה מהם זוכים. כעת אין להם כלום.. הרעיון לצרף משקיע באלעד לא רלוונטי כי התשואה לא כדאית לאור ההפרש הקטן בין מחיר הדירה בהגרלה למחיר הדירה בשוק החופשי.
בכל מקום צפויות הפתעות, לדוגמה בבית שמש יכול מאוד להיות בעיות של עתיקות ומערות קבורה. לכן תמיד כדאי לברר ולבדוק. זו המסקנה וההמלצה שבאתי לומר, ולא אמרתי לבטל זכייה.
צודק לחלוטין.תודה על ההבהרה!
ועכשיו, כלפיי...
אני קרוב מאוד בתור לביטולי זכייה בהגרלה 2415 אלעד סנטר.
לפי אחוזי הביטולים הגבוהים באלעד יש לי הרבה סיכויים.
השאלה היא, מה לעשות במידה ואני זוכה?
ללכת על זה עד הסוף, כי מי יודע מה מצפה לנו בהמשך?
או שאולי לוותר מראש, כי זה כל כך לא ריווחי, עד שכל סיכוי קלוש לזכייה בהגרלה אחרת שווה יותר?
אגב, אני לא כל כך מבין למה אומרים שזה לא ריווחי.
לפי הטבלאות של טל זכריה, מחיר של דירת 5-6 חדרים נע באזור 2 מיליון עד 2 מיליון וחצי.
זה אומנם יקר בטירוף, יחסית לסטנדרט מחירי דירה בהנחה.
ובנוסף במחיר כזה יש צורך להביא הון עצמי של 25 אחוז, שזה מוריד הרבה מיכולת המינוף.
אבל תכל'ס, אם אני לא טועה, המחיר בשוק גבוה מזה ב800K, אם לא מיליון.
אולי חסר לי מידע בנוגע לאלעד, אבל ככה זה בהערכה גסה בבית שמש, מודיעין עילית וביתר.
אדרבה, תחכימו אותי.
תודה על המענה!!!צודק לחלוטין.
המחיר אכן גבוה ביחס לרוב ההגרלות אחרות, אבל הוא בהחלט משקף הנחה משמעותית ממחירי השוק החופשי.
אם יש לך אפשרות להיכנס לעסקה כזו (לבד או בעזרת משקיע), בהחלט מומלץ לעשות זאת.
אבל אם אין לך את האפשרות הנ"ל בשום אופן, לכאורה תיאלץ לוותר על הזכייה, למרות הפספוס הלא קטן, וזה בלי שום קשר לסיכויים בהגרלות הבאות.
אם אני לא טועה, המחיר בשוק גבוה מזה ב800K, אם לא מיליון.
אולי חסר לי מידע בנוגע לאלעד, אבל ככה זה בהערכה גסה בבית שמש, מודיעין עילית וביתר.
אדרבה, תחכימו אותי.
לא בדקתי את הרווחיות, אבל אם זה 800K או מיליון מעל מחיר השוק, אז זה רווח גדול מאד.תודה על ההבהרה!
ועכשיו, כלפיי...
אני קרוב מאוד בתור לביטולי זכייה בהגרלה 2415 אלעד סנטר.
לפי אחוזי הביטולים הגבוהים באלעד יש לי הרבה סיכויים.
השאלה היא, מה לעשות במידה ואני זוכה?
ללכת על זה עד הסוף, כי מי יודע מה מצפה לנו בהמשך?
או שאולי לוותר מראש, כי זה כל כך לא ריווחי, עד שכל סיכוי קלוש לזכייה בהגרלה אחרת שווה יותר?
אגב, אני לא כל כך מבין למה אומרים שזה לא ריווחי.
לפי הטבלאות של טל זכריה, מחיר של דירת 5-6 חדרים נע באזור 2 מיליון עד 2 מיליון וחצי.
זה אומנם יקר בטירוף, יחסית לסטנדרט מחירי דירה בהנחה.
ובנוסף במחיר כזה יש צורך להביא הון עצמי של 25 אחוז, שזה מוריד הרבה מיכולת המינוף.
אבל תכל'ס, אם אני לא טועה, המחיר בשוק גבוה מזה ב800K, אם לא מיליון.
אדרבה, תחכימו אותי.
אתה לא טועה.תודה על המענה!!!
אבל מה בקשר לגודל הרווח הפוטנציאלי?
אני טועה?
אז למה אומרים שזו לא הגרלה שווה?אתה לא טועה.
מעיון קל באתר מדלן נראה שהדירות הגדולות באלעד נמכרות אצל הקבלנים בכ23K למ"ר, כך שדירת 130 מ"ר מתומחרת בסביבות 3M
ראה כאן:
אם כך, חלילה לבטל !אתה לא טועה.
מעיון קל באתר מדלן נראה שהדירות הגדולות באלעד נמכרות אצל הקבלנים בכ23K למ"ר, כך שדירת 130 מ"ר מתומחרת בסביבות 3M
ראה כאן:
לא משנה מה אומרים (אולי אומרים אלו שזכו בהגרלות ישנות), גם גודל ההשקעה ביחס לרווח סביר לחלוטין. אם הוא אכן בין 800K למיליון.אז למה אומרים שזו לא הגרלה שווה?
רק בגלל גודל ההשקעה ביחס לרווח?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //