בעיקרון כן. הבעיה היא שבניגוד לעבר - שההגרלות היו יוצאות רק אחרי היתרי בניה, היום כל ההגרלות יוצאות לפני היתרים, מה שגורם לכך שיש הרבה עיכובים עקב התנגדויות או בקשת שינויים של היזמים וכו', כך שקשה לאכוף את לוח הזמנים, ויש הרבה פעמים חריגות.
רוב ההגרלות בבית שמש, בד וה', התקיימו לפני היתרים.
חוץ מההגרלות הראשונות ממש בד1.

איזו טענה שלך התקבלה?
הסברתי בארוכה באשכול של רמה ה', שם היה אחד שטען (@האברך ממיר ) שלא התנגדותי התקבלה אלא הם מעצמם שינו את מה שדרשתי,
ועניתי לו שזה לא נכון! רק המתמלל לא תמלל את זה נכון. והמציאות היא שדווקא התנגדותי היא זו שקבעה את השינוי!

שלחת לי מסמכי מכרז של בית שמש לא של כרמי גת
לא שלחתי את זה אליך, אלא ל @בחור מזכרון שביקש את מסמכי בית שמש.
בנוגע לשאלות שלך:
א. אי אפשר לדעת מה יישאר, יש הגרלות שנשארות בהן הדירות הגדולות ויש כאלו שדוקא הקטנות
ב. לגבי ה"מחיר המעודכן", זהו מחיר קבוע של שומה נוכחית שלא משתנה. בכל מקרה, מה שקובע בהגרלה הנ"ל הוא המחיר המוצג ללא הנחה, כי הוא נמוך יותר מהנחת ה600K, ויש הגבלה שהמחיר למ"ר לא יכול להיות גבוה יותר מהמחיר המוצג ללא הנחה.

לא שלחתי את זה אליך, אלא ל @בחור מזכרון שביקש את מסמכי בית שמש.
בנוגע לשאלות שלך:
א. אי אפשר לדעת מה יישאר, יש הגרלות שנשארות בהן הדירות הגדולות ויש כאלו שדוקא הקטנות
ב. לגבי ה"מחיר המעודכן", זהו מחיר קבוע של שומה נוכחית שלא משתנה. בכל מקרה, מה שקובע בהגרלה הנ"ל הוא המחיר המוצג ללא הנחה, כי הוא נמוך יותר מהנחת ה600K, ויש הגבלה שהמחיר למ"ר לא יכול להיות גבוה יותר מהמחיר המוצג ללא הנחה.
אה סליחה!
רק בכל זאת איפה אפשר לדעת מה השומה הנוכחית למ"ר בכרמי גת?

בסוף כל פעם בית שמשניק צודק!!!!!!!!!!!!!!!!

מצו"ב תגובה שקיבלתי ממשרד השיכון

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-11-25 150522.png
    צילום מסך 2024-11-25 150522.png
    KB 37.2 · צפיות: 22
נערך לאחרונה ב:
מצו"ב תגובה שקיבלתי ממשרד השיכון
אם הבנתי נכון אם נניח בן מקום ביטל את הזכייה שלו זה לא הולך לבן מקום שאחריו אלא למי שנמצא בתור גם אם הוא לא בן מקום? תקנו אותי אם אני טועה

אולי @בית שמשניק הוא גולדקנופף או בבציק...

עריכה:
אבל הוא ליטאי, והבן שלו עוד לא התארס, גר בבית שמש
לא כ"כ הפרופיל...

אולי @בית שמשניק הוא גולדקנופף או בבציק...

עריכה:
אבל הוא ליטאי, והבן שלו עוד לא התארס, גר בבית שמש
לא כ"כ הפרופיל...
מי שמקנא מוזמן לעבוד קצת ולהביא גם כן מידע מועיל לציבור המשתוקק
לא צריך ....
תודה רבה לך בית שמשניק על כל העזרה שמגיע מלב זהב

הסברתי בארוכה באשכול של רמה ה', שם היה אחד שטען (@האברך ממיר ) שלא התנגדותי התקבלה אלא הם מעצמם שינו את מה שדרשתי,
ועניתי לו שזה לא נכון! רק המתמלל לא תמלל את זה נכון. והמציאות היא שדווקא התנגדותי היא זו שקבעה את השינוי!
אני רואה שלא הובנתי.
שאלתי, איזו טענה שלך התקבלה?
צירפתי מסמך עם החלטות הוועדה בנוגע לתוכנית, והשינויים שיבוצעו בה, או שלא. אלו מהם הוגשה על ידך?

פה יש מחשבון לחשב כמה הון עצמי צריך וכו
מכניסים את מספר ההגרלה ושאר הפרטים זה ממש דבר חזק
קרדיט לטל זכריה האלוף

פה יש מחשבון לחשב כמה הון עצמי צריך וכו
מכניסים את מספר ההגרלה ושאר הפרטים זה ממש דבר חזק
קרדיט לטל זכריה האלוף
נכנסתי ולא מצליח להיכנס למחשבון עצמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה