- הוסף לסימניות
- #18,921
לא הבנתי איך זה יעזור למי שאין לו אינטרנט.ואולי גם למי שזוכה להגיד כאן: בהגרלה מס' זה וזה הזמינו לבחירת דירה. או לפתוח עוד אשכול כללי לכל הזוכים
לא הבנתי איך זה יעזור למי שאין לו אינטרנט.ואולי גם למי שזוכה להגיד כאן: בהגרלה מס' זה וזה הזמינו לבחירת דירה. או לפתוח עוד אשכול כללי לכל הזוכים
שלא רק הזוכים יראו את ההודעה, ידברו מזה בכולל ובשטיבלאך, והוא גם ישמע מזה.לא הבנתי איך זה יעזור למי שאין לו אינטרנט.
וואי איך אתה צודק!לא הבנתי איך זה יעזור למי שאין לו אינטרנט.
מכיר לצערי יותר מאחד.על זה עוד לא שמעתי:
משפחות חרדיות הפסידו זכאות ב'דירה בהנחה' וב'מחיר למשתכן' לאחר שכבר זכו, בגלל היעדר נגישות לאינטרנט.
מדובר באירועים שבהם הזוכים הוזמנו לבחור דירה באמצעות הודעות למייל או ל-SMS, אך משלא הגיעו נשללה זכאותם.
במשרד השיכון טוענים כי הם מציעים גם שירות טלפוני קולי, אך לדברי מי שבוטלה זכאותם - הם לא קיבלו כל שיחה כזו.
עורך דין דוד פרידמן מציין כי "הנפגעים יכולים להגיש עתירה מנהלית בעקבות המקרים"
מקור: עיתון 'משפחה'
מכיר כאלו שלא ידעו על קיום הגרלות.מכיר לצערי יותר מאחד.
אני מאד מופתע.מכיר לצערי יותר מאחד.
בכללי, בן אדם נתן מייל ברישום, תפקיד שלו לבדוק זכיות במייל.בשים לב לנוסח המשפטי שהיזם מחוייב, הוא צריך ליצור קשר עם הלקוח, יצירת קשר משמע לכאורה גם שיחה טלפונית.
השאלה היא האם להודיע באמצעי הקשר הוא יצירת קשר או מספיק לשלוח מייל.
@עוד עו"ד מה דעתך? יכול להספיק שליחת אימייל?
לדעתי, אם הזוכים לא נתנו מס' טלפון כשר (נראה לי שבכלל אין אופציה כזו באתר, וכל התקשורת רק דרך מיילים) והיזם רק שלח מייל, אז אין לזוכה מה לבוא בטענות והוא היה צריך לבדוק את המיילים שלו לפחות פעם בשבוע.
ממש כואב לשמוע שבגלל ההתנזרות מהאינטרנט, הפסידו זכייה. אבל בטוח שלא מפסידים מדברים טובים וירוויחו ממקום אחר בעז"ה.
סתם שתדעי יש אשכול לזוכי מחיר למשתכן בבני עי"ש(מעניינת אותי התשובה מכיון שאני זכיתי בהגרלה אחרת בשכונה (שנערכה 8 חודשים אחרי הגרלה זו)
היו 9 פרויקטים באותה הגרלה טבעי שיהיו 2-3 פרויקטים בפחות משנתיים מההגרלה ועוד כמה בסביבות השנתיים וכמה אחרי,מהיכרותי עם הגרלות קודמות זה מהירות חסרת תקדים כשבדרך כלל הממוצע הוא מעל שנתיים המתנה בין הזכיה ליצירת הקשר מצד היזם, ולכן שאלתי היא מדוע זה כ"כ מהר האם בזכות היזם, הוועדה המקומית, או שמא בשכונה זו ההגרלות היו לאחר שהתשתיות בשכונה היו כבר מוכנות
תודה על המענהסתם שתדעי יש אשכול לזוכי מחיר למשתכן בבני עי"ש
היו 9 פרויקטים באותה הגרלה טבעי שיהיו 2-3 פרויקטים בפחות משנתיים מההגרלה ועוד כמה בסביבות השנתיים וכמה אחרי,
כל זה הוא חלק מהממוצע.
בפרויקט שאני זכיתי שם (ועוד כמה פרויקטים שהוגרלו לפני שנה וחצי) עוד לא התקבל אפי' היתר חלקי וכנראה שאצלנו זה יעבור את השנתיים, אולי יגיע לשלוש שנים.
תלוי אם זה מוגדר רב קומות (ואין לי מושג מכמה קומות זה רב קומות)מישהו יודע לגבי תוספת תשלום על כל קומה במחיר למשתכן
זכור לי שעד 5 קומות אין תוספת,
אבל ראיתי בפרויקט של רייסדור שאין תוספת גם על קומה 7 ?
זה הולך שיש אחד שיש לו מחשב (אפי' יש כאלו שיש להם סמארטפון רח"ל, לדוג' משגיח כשרות וכו')יש מסה מאד גדולה של זוכים חרדיים מאחורינו - אולי אפילו הכי גדולה שתהיה - ולא שמענו מכל זה.
ברמב''ש ד' יש מאות זוכים שלא יודעים צורת מחשב (ביניהם כאלו גם מקהילות קנאיות) והם שמעו היטב מהזכיה שלהם.
מה זה לשמחתם? הם הצליחו לממש את הזכיה אחרי שנה וחצי?לגיסי נודע רק אחרי שנה וחצי שהוא זכה בבית שמש
הם הביאו מייל לא שימושי ורק אחרי שנה וחצי הם פתחו אותו
הם היו בטוחים שמדובר בטעות (כי הם נרשמו רק להגרלה אחת כי "אטוטו הם קונים דירה" כמו הרבה זוגות שחושבים כך)
ולשמחתם התברר להם שזכו.
למיטב ידיעתי אין שום מזכירה שמתקשרת לאנשים להזכיר על התור.טבעו של עולם שהמזכירה יכולה להתייאש אחרי כמה ניסיונות ולעבור לשם הבא בתור, וגם קשה להוכיח שלא בוצעו ניסיונות התקשרות או אפילו שיחה בפועל.
השמטת את הרישא: "גם אם ניתן לדרוש מהקבלן להתקשר בטלפון"למיטב ידיעתי אין שום מזכירה שמתקשרת לאנשים להזכיר על התור.
הם שולחים למייל תאריך ושעה שנקבע לכל אחד לבחור דירה (אין אפשרות לשינוי התאריך/שעה) וזהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //