- הוסף לסימניות
ההורים לא חייבים לנו את זהכולל נכדים וכו'
עריכה: עד כמה נשמע לכם הגיוני שלא יוצאים אפילו ליום אחד את המשפחה כולה?
גם עם הם לא שילמו עלינו דירה
אבל משתדלים לעשות איזה יום כיף ביחד
וכל אחד משלם את חלקו
ההורים לא חייבים לנו את זהכולל נכדים וכו'
עד כמה נשמע הגיוני שלא קראתם להם, לאיזו יציאה שארגנם ביחד, ככה שיהנו לראות את כולם? לא הגיוני.עד כמה נשמע לכם הגיוני שלא יוצאים אפילו ליום אחד את המשפחה כולה?
לאו דווקא. לפעמים להורים יש, והם שומרים את זה כדי לעזור לילדים בדברים החשובים באמת.העניין הזה גם יוצר לפעמים קונפליקט בין בני הזוג למה ההורים שלי משלמים לנו על חופשות ביחד ושלך לא.
אבל איך שאני רואה את זה אם ההורים לא משלמים זה כי אין להם והם ריאליים.
אמת נשמע הגיוני וחציכולל נכדים וכו'
עריכה: עד כמה נשמע לכם הגיוני שלא יוצאים אפילו ליום אחד את המשפחה כולה
אני גם חושב שזה הסיפור.יכול להיות ש @לארג' נמצא בחברה שכל ההורים מוציאים את הילדים לנופש
והוא שם לב שאצלו זה לא כך אז שאל אם הגיוני
אנו גם לא עתירי ממון.הבנתי
אבל למה ההורים צריכים להוציא את הילדים?
אולי שהילדים יוציאו את ההורים?
אני אסביר אף פעם לא יצאנו כל המשפחה ביחדאני גם חושב שזה הסיפור.
אבל אני די משוכנע
שגם כל החברה שם לאר'ג
לא מופקע שיש עוד כמה כאלה שאין להם יכולת
והם עושים את זה רק בגלל
שלאר'ג עושה את זה
ובקיצור ---לחץ חברתי קלאסי
הבנו..כולם פה מדברים על הכסף ואם אין להורים אפשרות כלכלית.
גם אם יש להם מליונים
הם לא חייבים לכם כלום!!!!!!!!!
מומלץ להפנים את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: T;), כפתור אדום, חיפאית!!!! ועוד 47 משתמשים50 //