וחוזרת להוביל עם החברה "דרך אגד" שגם שם בכל אוטובוס נהג ופקחאגד עדיין מחזיקה נתח שוק משמעותי (ירושלים, מטרופולין חיפה... ) הגם שללא השוואה לעבר.
הצחקת אותי, מה לאגד וחוק? בירושלים יש לאגד אוטובוסים עם 2 דלתות, ותמיד 4 פקחים, כן גם היום.לוגית, נכון. חוקית, מספר הפקחים מוגבל בהתאמה למספר דלתות האוטובוס. (2 דלתות= 2 פקחים וכן הלאה.)
כן. לאקסטרה וסופר בוס יש ערבים כולם נחמדים, אגד מתדרכים את הפקחים איך לזרוע פחד וכך יש להם יותר רווחאופייני לאגד בלבד?
זה היה הצעה בלבד.היֹה היה. שוב, עפ"י הנוהל החדש פקחים לא מתוגמלים כלל על נתינת דו"חות, ע"מ למנוע תמריץ שלילי.
מה מצחיק? לא דיברתי על נהגים, רק פקחים
אה, סליחה. הייתי בטוח שמה מצחיק? לא דיברתי על נהגים, רק פקחים
ואגב, באגד יש כבר מזמן 5/6 פקחים!!!לאקסטרה וסופר בוס יש ערבים
בדקתי כעת ונדהמתי מנכונות הדברים ובפרט כשהם מוצגים בצורה מטושטשת ומחפה.רק 8% ממנו, השאר ישירות לכיס של החברה
היֹה היה. שוב, עפ"י הנוהל החדש פקחים לא מתוגמלים כלל על נתינת דו"חות, ע"מ למנוע תמריץ שלילי.
ככל הידוע לי, ביהמ"ש המחוזי בי-ם פסק שכך. אכיפת הפסיקה נתונה בספק, בפרט לאור התנהלות הפקחים...זה היה הצעה בלבד.
!!!ואגב, באגד יש כבר מזמן 5/6 פקחים!!!
בקרוב עם ״אגד גולן״.וחוזרת להוביל עם החברה "דרך אגד"
רעיון מצוין.אבקש אם יש לכם משהו להוסיף כאן, תרשמו, אני רוצה שמישהו ידביק לי את זה בכל תחנות האוטובסים שאגד עוברים שם
נכון מאוד.שאסור להם לעצור את האוטובוס.
א. כמו שאמרו - צריך לבדוק כמה משתמשים בציבור החרדי בתחבו"צ ביחס לציבור הכללי, ולהוסיף את זה לאחוז שלהם באוכלוסיה, זה ממש לא מיעוט שאפשר להתעלם ממנו.הציבור החרדי הוא מיעוט. נאהב או לא נאהב את זה.
אתה רוצה שהמיעוט (שיש לו דרך להשתמש בתחב"צ! פשוט קצת פחות נוחה) יכפה את הרוב.
חברות התחב"צ הם חברות כלכליות, והולכות לפי הכסף. מה שאתה דורש, יעלה להם המון כסף (שכמובן יגולגל על הלקוחות). זכותם המלאה להרוויח איך שהם רוצים. קפיטליזם.
אם אתה רוצה, תקים חברה מתחרה שתתאים לצרכים של הציבור החרדי. בכבוד.
זה החוק אין מה לעשות עם זהרעיון מצוין.
יש 2 דברים שאפשר להוסיף.
1. שאסור להם לעצור את האוטובוס. גם אם מישהו לא שילם. האוטובוס חייב להיות כל הזמן בנסיעה.
להדגיש את ההגבלה של בקר אחד לכל נוסע, ממילא הקפת נוסע בפקחים היא עבירה פליליתאבקש אם יש לכם משהו להוסיף כאן, תרשמו, אני רוצה שמישהו ידביק לי את זה בכל תחנות האוטובסים שאגד עוברים שם
?זה החוק אין מה לעשות עם זה
רק מוכיח איזו מדינת חלם, שא"א לא בודק כלום לפני עיקול!!ערוץ 14: בלשכת ראה"מ התקבלה התראה להוצאה לפועל בעקבות דוח על נסיעה באוטובוס. ראה"מ פנה לאגד והתברר שמדובר בתפועה בה אנשים מתחזים לראה"מ על מנת לחמוק מעונשים.
ראה"מ הגיש תלונה רשמית למפכ"ל: "תופעה חמורה ומדאיגה מאוד".
לא הבנתי.ערוץ 14: בלשכת ראה"מ התקבלה התראה להוצאה לפועל בעקבות דוח על נסיעה באוטובוס. ראה"מ פנה לאגד והתברר שמדובר בתפועה בה אנשים מתחזים לראה"מ על מנת לחמוק מעונשים.
ראה"מ הגיש תלונה רשמית למפכ"ל: "תופעה חמורה ומדאיגה מאוד".
אם אתם הייתם רואים בקשת עיקול ע"ש בנימין נתניהו מרח' רה"מ 1, הייתם מעבירים את זה??אם אכן זו "תופעה" אז להפך, זה ממש לא חלם. כי זו פעם ראשונה מתוך תופעה, כלומר, בדרך כלל שמים לב ומסננים.
פעם אחת הייתה פשלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים