2016 ומעלה.האם גרסת האקסל היא מ - 2016 ומעלה
או אופיס 365 ? , אם כן אפשר באמצעות נוסחה.
כרום חוסם את הקובץ מלהוריד. מדוע?בבקשה !
תעדכן אם הקובץ תקין
אולי תוכלו לשלוח לי את זה במייל (נמצא בפרופיל הצף שלי)בבקשה !
תעדכן אם הקובץ תקין
לא קבלתי. תבדקו שוב את איות הכתובת מייל.שלחתי
תעדכן אם זה עובד
כמו שאתם אמרתם בעצמכם (חשבתי שאתם מבינים לבד) שצריך לשנות הסיומת ל-xltmאין אפשרות לפתוח את הקבצים שהעלית
גם לאחר אישור קבצים שהורדו מהאינטרנט
וגם לאחר שינוי סוג הקובץ
זה ההודעה
צפה בקובץ המצורף 1289831
ואם אפשר לכתוב בדיוק מה אתה רוצה לסכם
בהצלחה
כפי שאתם רואים בקובץ, יש כמה לשוניות של 'חישוב שעות', ולשונית שניה של 'סיכום חודשי'.גם לאחר אישור קבצים שהורדו מהאינטרנט
וגם לאחר שינוי סוג הקובץ
זה ההודעה
צפה בקובץ המצורף 1289831
ואם אפשר לכתוב בדיוק מה אתה רוצה לסכם
בהצלחה
אולי בזיפ.כמובן שניסיתי לשנות את סוג הקובץ כמו שציינתי ולא מצליח לפתוח את הקובץ
לא צריך להתנצל על עזרה שאתם עושים בהתנדבות מלאה...ל- @שיקול דעת
מצטער שלא הצלחתי להתפנות קודם
פנטסטי!! תודה רבה!!קודם כל היתה אי הבנה לא ידעתי שהקובץ בפורמט xltm , אני ניסיתי להמיר לxlsm ולכן היתה שגיאה.
מצו"ב הקובץ . צירפתי את כל הטבלאות האוטומטיות לטבלה בשם צרף1 ,ואת הטבלאות הידניות לטבלה צרף2
באמצעות power query המובנה בתוך אקסל
כדי לקבל סיכום חודשי עדכני לחץ על הלחצן רענן הכל שמיקמתי מעל התרשים
בהצלחה
נ.ב. להחליף את הסיומת ל-xlsm
כן אפשר להסתיר.לכאו' את שני הלשוניות של 'צרף' אני יוכל להסתיר. נכון??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים