דרוש מידע הורדת כתם של לורד מחיק (לורד לוח) מהבגד

• הוסף לסימניות
הכותרת אומרת הכל... יש למישהי נסיון מוכח של משהו שיוריד לורד מחיק (לורד לוח) מהבגדים? או שזה אבוד?! :(

• הוסף לסימניות
אני יודעת (מנסיון עם עט), שדיו יורד הכי טוב עם ספריי לשיער. (מחזיקה למטרה זו בלבד)
מתיזים, משפשפים ולמכונה. עובד פלאים.

• הוסף לסימניות
אני שמה אלכוהול (כמו של תינוקות 70%) בשפע ומכניסה למכונה
עד היום חוץ מלורד ארטליין הוריד לי את כל הלורדים

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך מה לא עוזר,
אלכוהול - לא עזר לי,
סנו אוקסיג'ן, להשרות באקונומיקה, שמש, חומץ, סבון הפלא.
כל אלו לא עבדו לי,
לא רוצה לייאש אבל אני זרקתי בסוף את הבגד.

• הוסף לסימניות
עוד מישהי??

• הוסף לסימניות
מקפיצה לך... נושא עגום:(

• הוסף לסימניות
וניש קליה
אני ניסיתי על בגד כהה וירד
על בהיר לא

• הוסף לסימניות
רציתי לעדכן - השתמשתי בסנו אוקסיג'ן, שיפשפתי את הכתם לפני הכביסה לכמה דקות וב"ה הרוב נעלם. נשאר רק כתם קטן!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד ספריי לשיער - אחד הדברים!!
מוריד עטים לורדים וכו'....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה