- הוסף לסימניות
כמה פעמים למד כל שבוע? אולי היו יותר מידי פעמים ולכן:אני לא כתבתי 100 ש''ח לשעה
אלא 1,000 ש''ח לחודש
וכל חודש כמה שיוצא
אגב
אצלנו לא היה מוצלח
בסופו של דבר הרגשנו שזרקנו כמה אלפים לפח
כמה פעמים למד כל שבוע? אולי היו יותר מידי פעמים ולכן:אני לא כתבתי 100 ש''ח לשעה
אלא 1,000 ש''ח לחודש
וכל חודש כמה שיוצא
אגב
אצלנו לא היה מוצלח
בסופו של דבר הרגשנו שזרקנו כמה אלפים לפח
אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו ארגון...אני מכיר חברה שלוקחים 500 ש''ח לחודש שבהם לומדים 3 פעמים בשבוע 30-40 דקות!
א ב של הוגנות ישרות ואנושיות!!! - שאפו...אני למדתי עם כמה ילדים, לא עם כולם הצלחתי, חלק יותר חלק פחות, אבל מי שלא קידמתי, אחרי כמה שיעורים, אמרתי להורים, חבל על הזמן של שנינו ועל הכסף שלכם. נראה לי שזה מינימום לעדכן את ההורים בזה.
אדרבא נשמח לשמוע עוד מניסיון... טיפים וכו'..יש כאלו שעד היום שלמדתי איתם כאשר הילדים היו בחיידר וכיום הם נמצאים בישיבה גדולה, ההורים שלהם שולחים לי משלוח מנות.... עם מכתב.
80 ש"ח לשיעור בתשלום חודשי (כולל אב תשרי וניסן)1. כמה לקחים אצלכם? איך זה עובד לפי שעה כמה פעמים וכו' - אשמח לפרטים...
אין שום קשר,הסיבה לקחת היא כדי לקדם בלימודים כאשר אין לאבא זמן / יכולת / גישה וכו' לעשות את זה עם הילד..
לעיתים האבא עצמו יכול להיות אדם נפלא אבל הבן רואה את זה כדבר מעיק וכו' ולכן אולי עדיף אברך...
האם גם אז לא לקחת אברך...
צריכים לברר על האברך איזה שיטה הוא מלמד,אברך זה לא מילת גנאי אבל גם לא מילת קסם
אתם הולכים לשלם הרבה כסף
תמצאו מישהו טוב
העיקרי: שיכניס לו טעם בלימוד
השני: שיצליח ללמד אותו לחשוב נכון בלימוד
השלישי שיהיה נחמד איתו
תלוי בילד - יש ילדים שצריכים 5 פעמים בשבוע, ויש ילדים שמספיק להם פעמיים בשבוע.
אתם מעוניינים לקחת אברך לילד שלך? או להיות אברך עבור אחרים?אדרבא נשמח לשמוע עוד מניסיון... טיפים וכו'..
עקרונית זה נכון אבל בלימוד גמרא לפעמים זה שונהבקשר לשני - לא תמיד עושים את זה דווקא דרך לימוד, אפשר גם דרך משחק.... בעיקר לעזור לו לחשוב ואיך להפעיל את המח.
וכמה יש לו גישה עם ילדים.
לדעתי גם אם הילד צריך 5 פעמים בשבוע לא תמיד זה נכון לעשות כך - זה יוצר הרבה עומס... כמובן תלוי כל מקרה לגופו!תלוי בילד - יש ילדים שצריכים 5 פעמים בשבוע, ויש ילדים שמספיק להם פעמיים בשבוע.
האמת, לא זה ולא זה...אתם מעוניינים לקחת אברך לילד שלך? או להיות אברך עבור אחרים?
כי אם השני נכון מאוד מאוד שווה ללכת ללמוד את זה,
בלי זה יש עוד מאות כמוך....
דברתי דווקא על לימוד גמראעקרונית זה נכון אבל בלימוד גמרא לפעמים זה שונה
אני מדברת בשם בעלי בלי לשאול אותו רשותלדעתי גם אם הילד צריך 5 פעמים בשבוע לא תמיד זה נכון לעשות כך - זה יוצר הרבה עומס... כמובן תלוי כל מקרה לגופו!
גם בעלי ככה,והרוב לומדים איתו 5 פעמים בשבוע - שיעור של חצי שעה.
לא מכירה את המקרה - ואת הילד...מה גם שניסו לפני תקופה דווקא עם אחד שהבנתי שיש לו איזה שיטה ותעודה לא יודע הרבה מעבר ולא היה הכי מוצלח...
מרגיש קצת מיושן, אבל אין לי טיפים מסוימים, לא למדתי שום שיטה מיוחדת.אדרבא נשמח לשמוע עוד מניסיון... טיפים וכו'..
אוקיי... מותר לחשוב אחרת...דברתי דווקא על לימוד גמרא
אחד מהשנייםאני מדברת בשם בעלי בלי לשאול אותו רשות,
יש לו תלמידים בערך 10 שעות ביום.....
והרוב לומדים איתו 5 פעמים בשבוע - שיעור של חצי שעה.
יש אפשרות שאני טועה אני אברר איתו שוב בערב
למשך כמה זמן?גם בעלי ככה,
(אין לו כזה הרבה תלמידים אבל מבחינת התלמידים - כולם 5 ימים בשבוע)
למד פעמים בשבוע.כמה פעמים למד כל שבוע? אולי היו יותר מידי פעמים ולכן:
1. לפי הידוע לי הגזימו קצת הרבה.. מדובר בסדר גודל של 50 -60. ואין צורך באיש מקצוע וכו' שיתמחר פי שתייםמברר בשביל כמה... גם הורים וגם אחד שרוצה ללמד...
1. כמה לקחים אצלכם? איך זה עובד לפי שעה כמה פעמים וכו' - אשמח לפרטים...
2. האם הילד מתבייש בזה?! ואם כן איך מעבירים לו את הבושה או עכ"פ מפחיתים אותה?!
3. טיפים, עצות, נקודות למחשבה - הכל יתקבל בברכה!
תודה רבה!!!
אם כי אברך שנה ראשונה אין לו כ"כ ניסיון עם ילדים, וגם הוא פחות גמיש וזמין מבחינת לו"ז...טיפ נוסף, חפש אברך בשנה ראשונה ותרווה נחת במוטיבציה שלו לקדם את הילד כמו גם במחיר הנמוך... (והתוצאה גבוהה!)
מניסיון שלי אין צורך בניסיון...בפרט בגיל 12אם כי אברך שנה ראשונה אין לו כ"כ ניסיון עם ילדים, וגם הוא פחות גמיש וזמין מבחינת לו"ז...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים