בום על קולי
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אני צריך לדעת להיזהר.איך אתה יכול לעזור?
אני צריך לדעת להיזהר.איך אתה יכול לעזור?
חשבתי שאתה יכול לעזור .אני צריך לדעת להיזהר.
יש לי עם מי לדבר שם. היתה לי בעיה והוא מאוד עזר לי. [מיי קאר].חשבתי שאתה יכול לעזור .
מדובר על עוקץ של מייקאר באלפי שקלים. לצערי.
אתה קשור למיי קאר?יש לי עם מי לדבר שם. היתה לי בעיה והוא מאוד עזר לי. [מיי קאר].
התשובה היא שלא.אתה קשור למיי קאר?
התשובה היא שלא.
היתה לי בעיה איתם, והיה שם אחד קשוב שעזר לי ופיצה בסוף על עגמת הנפש.
אל תחשפו את עצמכם בפני נציג אחרי שכתבתם דברים רעים, אתם עלולים להיתבע תביעת דיבה אם היו אי דיוקים אפילו קטניםאפשר פרטים שלו?
ואיך הנציג יוכיח שזה הוא מהפורום?אל תחשפו את עצמכם בפני נציג אחרי שכתבתם דברים רעים, אתם עלולים להיתבע תביעת דיבה אם היו אי דיוקים אפילו קטנים
חומר טוב לעו"ד.כמה שאלות קטנות:
1. האם זה חוקי אחרי שעשיתי תאונה לגבות ממני על כל שעה יותר כסף?
2. האם הם לא חייבים לתת לי הערכת שמאי ו/או אישור מהמוסך על עלות התיקון (בשתי מקרים הידועים לי מקרוב סיטי-קאר גבו 2000 ש"ח אפילו בלי לבדוק את גובה הנזק)?
3. במקרה וטענתי לחברה שהיה תקלה כלשהי באוטו והם טוענים שבדקו ולא היה תקלה, האם הם לא מחויבים לכל הפחות לשלוח לי אישור מקצין הרכב שהרכב היה תקין.
4. אם הם נתנו לי להמשיך ליסוע עם הרכב אחרי התאונה ומיד אחריי לקח עוד מישהו, איך הם יכולים להוכיח את גובה הנזק?
הם לא מורשים לתקן לבד פנצ'ר?תכל'ס, בעלי רואה אחרי יום שהם חייבו 500 ש"ח!!!! עלות תיקון פנצ'ר!
הם לא שולחים הודעת חיוב במייל?תכל'ס, בעלי רואה אחרי יום שהם חייבו 500 ש"ח!!!! עלות תיקון פנצ'ר!
לאהם לא מורשים לתקן לבד פנצ'ר?
שלחו אחרי שחייבו.הם לא שולחים הודעת חיוב במייל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //