עזרה הושיעה - מחברת ******קאר

התשובה היא שלא.
היתה לי בעיה איתם, והיה שם אחד קשוב שעזר לי ופיצה בסוף על עגמת הנפש.
אפשר פרטים שלו?
אל תחשפו את עצמכם בפני נציג אחרי שכתבתם דברים רעים, אתם עלולים להיתבע תביעת דיבה אם היו אי דיוקים אפילו קטנים

כמה שאלות קטנות:
1. האם זה חוקי אחרי שעשיתי תאונה לגבות ממני על כל שעה יותר כסף?
2. האם הם לא חייבים לתת לי הערכת שמאי ו/או אישור מהמוסך על עלות התיקון (בשתי מקרים הידועים לי מקרוב סיטי-קאר גבו 2000 ש"ח אפילו בלי לבדוק את גובה הנזק)?
3. במקרה וטענתי לחברה שהיה תקלה כלשהי באוטו והם טוענים שבדקו ולא היה תקלה, האם הם לא מחויבים לכל הפחות לשלוח לי אישור מקצין הרכב שהרכב היה תקין.
4. אם הם נתנו לי להמשיך ליסוע עם הרכב אחרי התאונה ומיד אחריי לקח עוד מישהו, איך הם יכולים להוכיח את גובה הנזק?

כמה שאלות קטנות:
1. האם זה חוקי אחרי שעשיתי תאונה לגבות ממני על כל שעה יותר כסף?
2. האם הם לא חייבים לתת לי הערכת שמאי ו/או אישור מהמוסך על עלות התיקון (בשתי מקרים הידועים לי מקרוב סיטי-קאר גבו 2000 ש"ח אפילו בלי לבדוק את גובה הנזק)?
3. במקרה וטענתי לחברה שהיה תקלה כלשהי באוטו והם טוענים שבדקו ולא היה תקלה, האם הם לא מחויבים לכל הפחות לשלוח לי אישור מקצין הרכב שהרכב היה תקין.
4. אם הם נתנו לי להמשיך ליסוע עם הרכב אחרי התאונה ומיד אחריי לקח עוד מישהו, איך הם יכולים להוכיח את גובה הנזק?
חומר טוב לעו"ד.
הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד שינסח מכתב "נחמד".
(לא יודע כמה עו"ד יקח לך על זה...)

בעלי לקח רכב מהחברה הזו ליום שלם.
כשהוא בא בבוקר להכנס לאוטו כדי להחזיר להם, הוא מגלה שיש פנצ'ר בגלגל (שלא היה בלילה).
הוא מתקשר אליהם, הם אמרו לו לא לנסוע ברכב, ולהתקשר להודיע כאילו הוא החזיר את הרכב, והם יזכו אותו על השעה האחרונה, וישלחו לתקן.
תכל'ס, בעלי רואה אחרי יום שהם חייבו 500 ש"ח!!!! עלות תיקון פנצ'ר!
תיקון שלא עולה יותר מ30 ש"ח!!!!
גנבים!

בידוע שיש חברת השכרה במודיעין עילית שהם מפילים תיקים על אנשים ולא עוזבים אותם עד כדי תביעות.
שמעתי מכמה וכמה אנשים שניזוקו. יש להיזהר מהחברה הזאת.
חכם עיניו בראשו יברר טוב טוב ממי הוא שוכר רכב.

לי גם היה פנצ׳ר ואמרו לי לתקן לבד
זכור לי שאמרו לי שאם לא אתקן לבד אז הם יקחו על זה עלות של השבתה ליום פלוס עלות עובד שיקח לתקן
לא זוכר מה המחיר שהיה עולה לי אבל נראה לי ש500 ש״ח אולי קצת יקר אבל לא כזה מופקע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה