או שצירפו לנו כמה משלוחים לאחד ואז היה צריך לשלם מכס. ולהחזיר עולה 25 ש"חשמעתי מהרבה שיש עיכובים במשלוחים שלהם, גם לי היה עיכוב,
וכן ההזמנה מתחלקת משום מה לכמה.!!!!!!
שימו לב שאם הזמנתם כמה זוגות מכנסיים הם יכולים להגיע ב-3 משוחים, כמו שקרה לי![]()
לי גם אמרו להמתין כבר מלפני חודשים ואמרו לי השבוע שאין במלאי ושהם החזירו את הכסףיש סגר באנגליה, והכל מתעכב. הזמנתי נעליים לפני 7 שבועות. עד שתפסתי אותם בטלפון אמרו לי או לחכות שבוע-שבועיים נוספים שזה יגיע אליהם כי זה חסר בלאי, או שיזכו אותי.
אני הזמנתי ב-17.11.20אף אחת לא קיבלה את החבילה מהר?
כי עשיתי הזמנה היום לבגדים ונעלים שממש דחופים לי.
להתייאש מראש?
אפשרי לבטל?
אני הזמנתי ב15.11 והגיע היום.אני הזמנתי ב-17.11.20
והגיע אלי ב-26.11.20.
(9 ימים)
וגם קיבלתי הודעה שההזמנה מתעכבת...
אבל כדאי לקחת בחשבון שלוקח זמן, לפעמים יש הפתעות
מה העניין לבטל? מקסימום אל תסכימי לקבל את החבילה, אוטומט זה יחזור לנקסט ויזכו אותך.
לא להחזיר !אני הזמנתי ב15.11 והגיע היום.
חבילה אחרת שהחזרנו עלתה לנו דמי טיפול 25 שח חבל
משהו מוסמך?אגב נקסט ודואר ישראל, לאחרונה אי אפשר להפנות דואר לממ"ס רק לסניף דואר. מה נסגר איתם????![]()
זה לא רק נקסט, אלא כל החנויות אונליין באנגליה. שמעתי שגם אמזון UK מתעכב.היחידים שיפסידו מזה זה נקסט
אנחנו נלמד להכיר עוד אתרים ונעבור לחברות אחרות
בל"נ זה פעם אחרונה שאני מזמינה, אלא אם כן המצב ישתנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים