נכון ללפני שנה - רק בית החלמהמישהו יודע האם במאוחדת צריך ללכת דוקא לבית החלמה? או שאפשר גם מלון?
זה השתנהנכון ללפני שנה - רק בית החלמה
באיזה קופה?זה ה
זה השתנה
החל מה 8\15
אפשר גם צימר\מלון
מישו?הי. מאתגרת את המבינים..
מה ניתן לעשות כמעט שנה לאחר לידה עם 1000 שקלים שלא ניצלתי?
אני בכללית. יסתכלו עלי אחרי שנה?
באלף ראשונים השתמשתי לבית החלמה ולא הייתה לי דולה
יש משהו לעשות?
זה ה
זה השתנה
החל מה 8\15
אפשר גם צימר\מלון
בכל הקופות?באיזה קופה?
גם במאוחדת?
אחרי שנה אי אפשרמישו?
אני לא אתנגד לאלף שקלים
דיברתי על מאוחדתבאיזה קופה?
גם במאוחדת?
תודהאחרי שנה אי אפשר
הזכאות היא עד חצי שנה מהלידה.
וללכת לצימר עם בעלך חודש אחרי לידה לא מענין אותך?אולי תחכימו אותי ?
איך לנצל את ה-2000 שח שלא ניצלתי
אני לפני לידה
לא צריכה דולה ולא בית החלמה כי זה לידה חמישית בעז"ה וממילא אני מקבלת ללא קשר לסל
אשמח לשמוע
כלליתתוכלי לומר באיזו קופה? ומישהו יודע האם אפשרי במאוחדת?
אני גם אשמח לשמוע אם אפשרי לקנות דברים דרכם ולקבל החזרניסיתי להתקשר לבזאר שטראוס למספר שפורסם פה.
ללא מענה.
משהי תיקשרה איתם?
תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רעיוניסט בסדר גודל, בובה בובה, אחת שמחה תמיד... ועוד 20 משתמשים23 //