מידע שימושי סוף עידן הדולות ובתי מלון אחרי לידה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ביטוח משלמים לא כי צריכים אלא כי אולי יצטרכו בעתיד. זה בדיוק הרעיון של ביטוח.
אכן. ויש המון שבדיוק לכן לא עושים ביטוחים למיניהם. וגם כאן זה יהיה כך.

• הוסף לסימניות
יש אנשים שמשלמים ביטוח משלים בשביל שירותים רפואיים. כמה מוזר.
אני מאמינה שזה יפסיק את כפל התשלומים
לחברות הביטוח.
לי יש ביטוח רפואי פרטי
הצטרפתי לשב"ן בשביל טיפולי אורטודנטיה ומשקפיים לילדים.
במידה וזה מפסיק אבטל את השב"ן.

• הוסף לסימניות
עזבו שטויות, אני לקחתי מיילדת פרטית ואני לא מתכננת לקחת לא דולה ולא מיילדת בלידה הבאה, סתם כסף לפח
עבורך.
לידה היא דבר כל כך דינמי, אין שום קשר בין יולדת אחת לאחרת ובין לידה אחת לזו שאחריה.
ב"ה שהלידה שלך הייתה כנראה חלקה ולכן הרגשת שזה מיותר, יש אחרות שעבורן זו יכולה להיות הצלת חיים כפשוטו, או לפחות לידה רגילה במקום ניתוח

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שזה יפסיק את כפל התשלומים
לחברות הביטוח.
לי יש ביטוח רפואי פרטי
הצטרפתי לשב"ן בשביל טיפולי אורטודנטיה ומשקפיים לילדים.
במידה וזה מפסיק אבטל את השב"ן.
צרכנות נבונה, תכלס.

• הוסף לסימניות
ברור שנשים יתחילו לחשוב פעמיים אם זה שווה את זה, יכול להיות שתומכות יפסיקו להעלות מחיר.
אבל אף אחת לא תעבוד את אותה המשרה בשליש מחיר. זה לא בקשה לגיטימית.
שליש משכורת זה ביס גדול מידי.
זה מעניין
אני לפני 12 שנה לקחתי דולה הכי טובה באיזורי ב1000 ש"ח וזה היה המחיר (היקר) ולא "שליש מחיר".
איך זה קפץ פי 3-4? בגלל שיש סבסוד. לא הרבה היו לוקחות דולה ב3 אלף אם זה היה מהכיס הפרטי. רק מי שבאמת צריכה והדולה באה עם סל כלים ענק ורחב ששווה את זה.
כל השאר היו מסתפקות בדולה באלף ש"ח. שבאה לעשות נעים בגב ויודעת קצת תנוחות. ונמצאת שם כדמות נחמדה שתומכת ועוזרת במקום אולי אמא שלא יכולה להיות נוכחת.
היום כל מתחילה לוקחת 4 לידות בחודש ו4 אלף ללידה. גם אם לא נכחה בה בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה