- הוסף לסימניות
אכן. ויש המון שבדיוק לכן לא עושים ביטוחים למיניהם. וגם כאן זה יהיה כך.ביטוח משלמים לא כי צריכים אלא כי אולי יצטרכו בעתיד. זה בדיוק הרעיון של ביטוח.
אכן. ויש המון שבדיוק לכן לא עושים ביטוחים למיניהם. וגם כאן זה יהיה כך.ביטוח משלמים לא כי צריכים אלא כי אולי יצטרכו בעתיד. זה בדיוק הרעיון של ביטוח.
אני מאמינה שזה יפסיק את כפל התשלומיםיש אנשים שמשלמים ביטוח משלים בשביל שירותים רפואיים. כמה מוזר.
עבורך.עזבו שטויות, אני לקחתי מיילדת פרטית ואני לא מתכננת לקחת לא דולה ולא מיילדת בלידה הבאה, סתם כסף לפח
צרכנות נבונה, תכלס.אני מאמינה שזה יפסיק את כפל התשלומים
לחברות הביטוח.
לי יש ביטוח רפואי פרטי
הצטרפתי לשב"ן בשביל טיפולי אורטודנטיה ומשקפיים לילדים.
במידה וזה מפסיק אבטל את השב"ן.
זה מענייןברור שנשים יתחילו לחשוב פעמיים אם זה שווה את זה, יכול להיות שתומכות יפסיקו להעלות מחיר.
אבל אף אחת לא תעבוד את אותה המשרה בשליש מחיר. זה לא בקשה לגיטימית.
שליש משכורת זה ביס גדול מידי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים